Tehát akkor megint biden Csalt a szavazáson mi a véleményetek ?
Tehát trump több államban is vezetett és érdekes módon leált a szavazatt számlálás majd jöttek a levélszavazatok amik 100% ban csak bidenre mentek , itt a bizonyiték
"A Trump-stáb percekkel ezelőtt sajtótájékoztatót tart az Arizona állambeli Phoenixben.
Értékelésük szerint Trump megtudja fordítani az állást, a hagyományosan republikánus államban Biden vezet 50,5-48,1 arányban a szavazatok 88 százalékos feldolgozottsága mellett."
Na most az eddig elhangzottak alapján elképzelhetetlen, hogy nem csalással akarják megfordítani az állást a republikánusok vezette államba.
#30-as Valószínűleg kicsi az esélye, hogy ilyen előforduljon. Viszont egyszer olvastam, hogy volt egy egyetemi matematika tanár, aki statisztikát oktatott, és úgy kezdte a félévet, hogy kiment a teremből, a diákoknak meg meghagyta, hogy írjanak egy fej vagy írás sorozatot 200 elemből. Vagy pénzérmét kellett 200 alkalommal feldobniuk és leírni az eredményt, vagy fejből kellett kitalálni. Visszaérve pedig a tanár megmondta, hogy ki dobált pénzt és ki írta fejből. Onnan tudta, hogy amikor a diákok dobálják a pénzt sokkal hosszabban dobnak szakaszokban azonos oldalra (tehát vagy csak fejet vagy csak írást), mint amikor ők találják ki a sorozatot, mert annak a valószínűsége, hogy véletlenül megtörténik, nem olyan kicsi, mint hisszük.
De persze lehet, hogy csaltak, egy vizsgálatot mindenképp megér.
Úgy, hogy én tovább tanultam, ezért nem fizikai munkát végzek és kötetlen a munkaidőm. Amikor dolgozok akkor is az ide váltás csak egy alt+tab. Nem is én állítottam, hogy korán kelek mert mennem kell dolgozni.
Hanem látom, sikerült végre nem összekeverned a kérdezős felhasználóneveddel azt, amivel most visszakérdeztél.
Ehh, sietve írtam, lerángatsz a szintedre és már én sem bírok írni.
Helyesbítem.
39: Nem iszok. Nem dohányzok. Sportolok. Ennyit erről.
Kérdező, te soha nem voltál férfi, még ha annak is születtél. Talán ezért is utálod magad és a többi, normális embert. Amiket felsoroltál, nagyjából mind igaz is rád. A hozzád hasonlók ezért klikkesednek, fanatizálódnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!