Erdogan a francia termékek bojkottjára szólította fel a török nemzetet. Egyetértetek vele?
Mivel kellene egyetérteni? Nekem miért kellene bojkottálni a francia termékeket?
Amúgy azt vallom mindenki a lehető legközelebbi termékeket vásárolja. A törökök vegyenek török termékeket, a franciák franciát és a magyar magyart, amiből csak lehetséges.
Én a részemről a mai nappal elkezdtem bojkottálni a cifrán díszített, mohácsi csata emlékére díszdobozban kiadott szárított török kecsketőgyet. Nincs az a jó fej janicsár, aki engem innentől rávesz, hogy ilyet a bevásárló kosárba tegyek.
Habár elgondolkodtam azon is, hogy a Trianoni békeszerződés évfordulóján, díszdobozba csomagol Camembertet se fogok venni.
Kedves 6-os
Igen jó megjegyzés! Nem fogja!
"Amúgy azt vallom mindenki a lehető legközelebbi termékeket vásárolja."
Egyetértek. Minél kevesebbet utazzon a termék a termelő és a fogyasztó között. Mezőgazdasági termékeknél ezt valószínűleg könnyebben el lehetne érni egy kis vásárlói öntudattal. Ipari termékeknél már nehezebb.
9
A törvény, az egy kényszer. Akarod nem akarod, egyetértesz vele vagy nem, kötelező erejű. Olyanokra is vonatkozik, akik adott esetben igenis vásárolnák a francia parfümöt. Az egyetértés emiatt más kategória. Annyit tesz, hogy az egyetértő számára szimpatikus Erdogan ajánlása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!