Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mi lesz a fehérekkel?

Mi lesz a fehérekkel?

Figyelt kérdés

2060-ra a fehér emberek aránya a Föld népességének kevesebb mint 10%-ára csökkenhet, miközben minden más rassz aránya növekedni fog. Elfogadható ez?

[link]

2010. aug. 8. 16:28
1 2 3 4 5 6 7
 61/63 anonim ***** válasza:
41%

Mi meg téged vuvu, mégsem tudunk tőled szabadulni.

netkopasz vagy? csattog a bakancs!

remélem a Jobbik kipucolja az országból az ilyeneket mint te!

2010. okt. 5. 18:25
 62/63 anonim ***** válasza:

Felvetések a kultúrált fehér emberekkel, akik a fehér hatalomért kardoskodtak:

- műveletlenek a témakörben

Gondolom nem sokan hallottak a Szonghai, vagy Ghána birodalmáról, ezek voltak Afrika nagyjai, voltak még ezeken kívül is birodalmak, de nem is tőlem kellene megtudnotok...

Kultúrát szintén nem lehet összehasonlítani, főleg hogyha le sem tudjuk rendesen írni, hogy Nobel-díj. Nobel nem magyar származású, és külföldi személyneveknél nem érvényesül a kiejtés elve...

Egyébként meg maga a kérdés nagyon érdekes, én nem vagyok rasszista, viszont aláírom, hogy a feketék le vannak maradva egy kicsit az agyban, de ennek semmi köze a kultúrákhoz...

Akit meg érdekel a téma, annak ajánlom a google.hu oldalt, érdekes oldalakat lehet vele találni. Esetleg a könyvtárat ajánlanám még, tudom, hogy féltek egyedül egy ismeretlen helyre menni, de tényleg megéri.

2010. okt. 5. 20:27
 63/63 anonim ***** válasza:
az amisok egy vallás ők abban hisznek, h így kell élni, hogy ki miben hisz azt mindenki maga dönti el
2010. okt. 5. 21:08
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!