Miért mondják,hogy Magyarország vagy más állam csak az EU miatt nem tart afrikai szinten mikor a szövetség az EU-nak is megéri,nem csak az államoknak?
Nagyobb piac,szabad munkaerő áramlás,német cégek Németországba viszik a pénzt Magyarországból,Horvátországból,Szlovákiából stb
Szóval,hogy nem olyan egyoldalú ez a dolog mint amilyennek beállítják sokan
Valóban nem egyoldalú a dolog, de ez nem úgy működik, hogy EU nélkül annyival gazdagabbak lennénk, amennyi értéket most "kivisznek" a külföldi cégek.
Amire a kritikusok utalni szoktak az az, hogy az EU-s támogatások nélkül gyakorlatilag nem lenne gazdasági növekedés.
3-as de azok a normálisak akikről beszélsz,akik átlátják a gazdaságot
Én kimondottan azokra gondoltam akik szerint az EU nélkül ezek az országok Zambia szinten lennének és csak az EU-nak köszönhetik a gazdaságot
Amúgy én abszolút azon vagyok,hogy mindkét félnek jó
Az EU-nak is és az adott ország kormányának/gazdaságának is
7-es
Igen.én is azt vettem észre,hogy ez egy kölcsönös dolog
Ezért van az,hogy az EU gyakorlatilag soha semmilyen országot nem rúgna ki a szövetségből
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!