Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » A csehek elnyomtak a szlovakok...

A csehek elnyomtak a szlovakokat amig letezett Csehszlovakia?

Figyelt kérdés
Ha igen, akkor ez az elnyomas miben nyilvanult meg?
2020. júl. 20. 22:25
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
27%

Amúgy hagyjuk már ezt

Itt gyakorin mindenki minden országban dolgozott :D

Szerintem életedben nem voltál ezekben az országokban

2020. júl. 21. 09:50
 12/22 anonim ***** válasza:
25%
6-os miért lett lepontozva?
2020. júl. 21. 10:01
 13/22 anonim ***** válasza:
26%
12# Ne sírjál hogy lepontoztak amikor hülyeséget beszélsz hogy Csehország meg Magyarország egy szinten van életkörülményileg. Látszik életedbe nem voltál ott csak okádod a hülyeséget. Még Budapest sincs sehol Prágához képest... nem hogy az itteni megye székhelyek mondjuk Brno-vel vagy Olomouc-el összehasonlítva.
2020. júl. 21. 10:58
 14/22 anonim ***** válasza:
14%
#11 jah meg mindenki diplomás stb. Hasonlít az oldal a tinderhez ott is mindenki az eltén végzett stb
2020. júl. 21. 11:12
 15/22 anonim ***** válasza:
0%

13 félig cseh vagyok,ott jártam iskolába stb

Szerintem meg pont te vagy az aki soha nem járt ott és valami olya képzeleg,hogy Csehország az új Svájc Szlovákia meg a putri :D

Szlovákia gyakorlatilag ugyanolyan szinte mindenben

Ha neked Csehország az új Svájc akkor Szlovákia is az

Ha neked Szlovákia egy nyomortelep akkor meg Csehország is az

De figyelj te életedben nem voltál,gondolom valami 18 éves panelproli vagy,ilyenekkel nem tudok és nem is akarok írogatni mert felesleges

Gondolom szlovákul vagy csehül se beszélsz egy szót se

2020. júl. 21. 14:15
 16/22 anonim ***** válasza:
0%

11-es amúgy nekem is ez jutott eszembe :D

Itt mindenki diplomás,minden országban dolgozott,minimum 5 nyelven beszél folyékonyan és fullos barátnője/pasija van

2020. júl. 21. 14:16
 17/22 anonim ***** válasza:
82%

"Szlovákiában egy Trencsén vagy Zsolna simán élhetőbb mint bármelyik vidéki cseh vagy magyar város"

Nem az, a cseh vidék sokkal élhetőbb mint a szlovák vidék:

[link]

"Csak mondja a szlovákellenes baromságait a kettes érettségijével de még egyszer nem ment ki a panelszobájából"

Nm vagyok szlovák ellenes attól mert elmondom a tényeket. Személyeskedj, hisztizz, meg prolizz nyugodtan mint egy kisgyerek magadat égeted.

2020. júl. 21. 14:46
 18/22 anonim ***** válasza:
0%

18

Amit küldtél azon a szlovák legfejlettebb rész magasabb GDP-vel rendelkezik mint a cseh legfejlettebb rész,a szlovák legalacsonyabb rész GDP-je meg majdnem ugyanolyan mint a cseh

De mindegy nyomd csak a szlovákellenes dolgaidat aztán örülj ha neked ettől jobb lesz a napod kicsi lányom

2020. júl. 21. 14:51
 19/22 anonim ***** válasza:
82%
18# Amit küldtem azon a cseh vidék nem csak fejlettebb mint a szlovák, hanem Prágában is jobb az élet mint Pozsonyban.
2020. júl. 21. 22:59
 20/22 anonim ***** válasza:
0%

Bírom ezeket a nagy szakértőket mindkét oldalról :D

Irigylem azokat akiknek ennyi szabadidejük van

2020. júl. 21. 23:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!