A csehek elnyomtak a szlovakokat amig letezett Csehszlovakia?
Amúgy hagyjuk már ezt
Itt gyakorin mindenki minden országban dolgozott :D
Szerintem életedben nem voltál ezekben az országokban
13 félig cseh vagyok,ott jártam iskolába stb
Szerintem meg pont te vagy az aki soha nem járt ott és valami olya képzeleg,hogy Csehország az új Svájc Szlovákia meg a putri :D
Szlovákia gyakorlatilag ugyanolyan szinte mindenben
Ha neked Csehország az új Svájc akkor Szlovákia is az
Ha neked Szlovákia egy nyomortelep akkor meg Csehország is az
De figyelj te életedben nem voltál,gondolom valami 18 éves panelproli vagy,ilyenekkel nem tudok és nem is akarok írogatni mert felesleges
Gondolom szlovákul vagy csehül se beszélsz egy szót se
11-es amúgy nekem is ez jutott eszembe :D
Itt mindenki diplomás,minden országban dolgozott,minimum 5 nyelven beszél folyékonyan és fullos barátnője/pasija van
"Szlovákiában egy Trencsén vagy Zsolna simán élhetőbb mint bármelyik vidéki cseh vagy magyar város"
Nem az, a cseh vidék sokkal élhetőbb mint a szlovák vidék:
"Csak mondja a szlovákellenes baromságait a kettes érettségijével de még egyszer nem ment ki a panelszobájából"
Nm vagyok szlovák ellenes attól mert elmondom a tényeket. Személyeskedj, hisztizz, meg prolizz nyugodtan mint egy kisgyerek magadat égeted.
18
Amit küldtél azon a szlovák legfejlettebb rész magasabb GDP-vel rendelkezik mint a cseh legfejlettebb rész,a szlovák legalacsonyabb rész GDP-je meg majdnem ugyanolyan mint a cseh
De mindegy nyomd csak a szlovákellenes dolgaidat aztán örülj ha neked ettől jobb lesz a napod kicsi lányom
Bírom ezeket a nagy szakértőket mindkét oldalról :D
Irigylem azokat akiknek ennyi szabadidejük van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!