A csehek elnyomtak a szlovakokat amig letezett Csehszlovakia?
4-es ez nagyon nem igaz
Csehországban is éltem,majdnem mindenki szeretne Csehszlovákiát a mai napig mivel úgy erősebb lenne mindkét ország
Szlovákok többsége sem akart elszakadni csak Merciar nagyon erőltette
Egyébként Szlovákia életre közelít Ausztriához még ha kis mértékben is míg Csehországban az élet magyarországi szint már a nagyszerű politikusaik miatt szóval mielőtt fikázunk egy országot azért nem árt tisztázni dolgokat :D
„Mindannyiunk lelkében lobogjon a magyar haza emléke, mert ezer esztendős magyar uralom alatt nem szenvedtünk annyit, mint a cseh uralom hat éve alatt."
Andrej Hlinka, 1925.
Például innen gondoltam, hogy nem rajongtak egymásért.
"Egyébként Szlovákia életre közelít Ausztriához még ha kis mértékben is míg Csehországban az élet magyarországi szint már a nagyszerű politikusaik miatt szóval mielőtt fikázunk egy országot azért nem árt tisztázni dolgokat :D"
Te nem vagy normális, Szlovákia jórésze kb borsodi szintű nyomortelep (ami Pozsonyi régión kívül van), Csehország ezerszer mi előttünk jár és nem csak a főváros nyugati szintű hanem ezek a megyei székhelyek is. Jah mielőtt mondanád én is dolgoztam ott.
8-as gondolom te pontoztál le
Csehország annyira előttünk jár és hogy a keleti része borsodi szintű nyomortelep
Szlovákia nem tudom mitől lenne bármivel is rosszabb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!