Az Airnb ellen miért kezdtek el lázadni több helyen Európában?
Figyelt kérdés
Ez elég komoly beavatkozás a piaci folyamatokba.Az állam szépen vegye ki a kezét a piacból.
Én szeretem az Airnbt.Miért?
Azért, mert viszonylag olcsón tudtam szállást találni több európai országban.Olcsóbb, mint a hotelek.Több országba is eljutottam így.És még vannak pontok a bakancslistámon.
Nagyon remélem, hogy marad az Airnb a jelenlegi formájában maradni tud.
2020. júl. 10. 21:05
2/7 anonim válasza:
Lehet neked megeri, viszont cserebe szepen elszalltak az alberlet arak miatta.
3/7 anonim válasza:
Azért, mert a nagy Hotelek csődölnek és ezzel próbálják enyhíteni a helyzetüket. Én is szeretem az Airbnb-t, nem fizettetnek ki velem 1001 olyan szolgáltatást, amire semmi szükségem, egyszerűen tudok foglalni, nem érnek meglepetések az árral és olcsó.
4/7 anonim válasza:
az átlag ember lakhatása fontosabb mint a piackísérlet
5/7 anonim válasza:
Azért, mert nagyon megérte ilyesmibe fektetni és a gazdagok felvásárolták bagóért a szabad lakásokat, csak azért, hogy még tovább nyerészkedjenek vele, ezáltal elszálltak az ingatlanárak és a csóróknak csak még rosszabb lett...
6/7 anonim válasza:
Több helyen? Az a több hely az Magyarország. A kormány azért lázad, mert lölő szállodái elől veszi el a forgalmat.
7/7 anonim válasza:
6-os
Nem,pl Csehországban és Szlovákiában is ment a hiszti emiatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!