Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Kína most gyarmatosítja...

Kína most gyarmatosítja Afrikát és a Közel-keletet?

Figyelt kérdés

Ezt mondta egy ismerősöm, de szerintem ez csak üzlet. Ez jó mindenkinek, nem? Mondjuk nem értem Kínát: utálják az ujgurokat, mert muszlimok, de mennek közel-keletre, meg Afrikába, ahol szintén sok a muszlim? Meg mi ez az egy út, egy övezet dolog? Tényleg gyarmatosít Kína (tehát a haveromnak van igaza), vagy nekem, aki szerint csak biznisz és jól jár mindenki? Kérlek érveljetek és ne bántsátok egymást!

Köszi a válaszokat. :)

2020. júl. 2. 18:39
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy az USA nem, de ezen kívül az egész bolygó igen. 1-2 kivételes ország lehet, de az semmit sem jelent.
2020. júl. 8. 22:45
 22/33 anonim ***** válasza:
58%
#21 elég baj ez. Részben ezért sincsenek munkahelyek, mert amit itt rendes fizetésért megcsinálna az ember, azt kínában sz@rért-húgyért megcsinálja a kis kínai gyerek.
2020. júl. 8. 22:51
 23/33 A kérdező kommentje:
Szerintem Kína több ennél. sz.rért-h.gyért dolgozik a bangladesi is, az indiai, afrikai, közel-keleti is. Kína valamivel többet tud ennél valahogyan.
2020. júl. 8. 23:00
 24/33 anonim ***** válasza:
71%
#23 Nem tud többet, csak egyedi kommunizmus van ott, ergo erős propaganda
2020. júl. 8. 23:37
 25/33 A kérdező kommentje:
Lehet.
2020. júl. 9. 01:56
 26/33 anonim ***** válasza:

"Kína most gyarmatosítja Afrikát és a Közel-keletet?"

Az lesz az izgi, amikor Amerikára kerül majd a sor! :)

2020. júl. 9. 13:19
 27/33 A kérdező kommentje:
Szerintem ez lehetetlen. :)
2020. júl. 9. 16:35
 28/33 anonim ***** válasza:
Én is inkább gazdasági függés kialakításnak nevezném
2020. aug. 1. 00:47
 29/33 A kérdező kommentje:
Értem, köszi. Mik lehetnek ennek a rövid-, és hosszútávú következményei?
2020. aug. 1. 00:59
 30/33 anonim ***** válasza:

Én azért nem vagyok a legjobb,hogy ezt felmérjem mivel semmi ezzel kapcsolatos végzettségem vagy tapasztalatom nincs :D

Szerintem a rövid távú az lesz,hogy ott is sok munkahely fog épülni így sokaknak,főleg a városokban lesz munkahelyük ami pozitív viszont nem vagyok naív,nem hiszem,hogy hatalmas fizetéseket fognak adni az embereknek

Hosszú távon talán azt merem mondani,hogy több lesz a kínai ezekben az országokban

2020. aug. 1. 01:05
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!