Kína most gyarmatosítja Afrikát és a Közel-keletet?
Ezt mondta egy ismerősöm, de szerintem ez csak üzlet. Ez jó mindenkinek, nem? Mondjuk nem értem Kínát: utálják az ujgurokat, mert muszlimok, de mennek közel-keletre, meg Afrikába, ahol szintén sok a muszlim? Meg mi ez az egy út, egy övezet dolog? Tényleg gyarmatosít Kína (tehát a haveromnak van igaza), vagy nekem, aki szerint csak biznisz és jól jár mindenki? Kérlek érveljetek és ne bántsátok egymást!
Köszi a válaszokat. :)
"Kína most gyarmatosítja Afrikát és a Közel-keletet?"
Az lesz az izgi, amikor Amerikára kerül majd a sor! :)
Én azért nem vagyok a legjobb,hogy ezt felmérjem mivel semmi ezzel kapcsolatos végzettségem vagy tapasztalatom nincs :D
Szerintem a rövid távú az lesz,hogy ott is sok munkahely fog épülni így sokaknak,főleg a városokban lesz munkahelyük ami pozitív viszont nem vagyok naív,nem hiszem,hogy hatalmas fizetéseket fognak adni az embereknek
Hosszú távon talán azt merem mondani,hogy több lesz a kínai ezekben az országokban
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!