A Németországban élő nem európai migránsok (akik főleg 5 éve áramlottak be) mennyire vették át a német nyelvet és az európai gondolkodást?
"Ahogy még legalább 7,5 milliárd ember nem beszél németül. És?"
Senkit nem érdekel jelen esetben, hányan nem beszélnek németül.
Te nem beszélsz, ellenben az észt osztod.
"A beilleszkedés nem csak annyiból áll, hogy nem követsz el súlyosabb bűncselekményeket, stb."
Jah igazad van, ez semmiképp.
Tökéletesen látszik az értékrendeden, hogy honnan jöttél:)
23: Magyarországról jöttem, szóval ez a probléma? :D
Vagy miért, az szerinted már a beilleszkedésnek számít, hogy sok magyar röhögve megmondta ő nem fog németül megtanulni? Vagy mikor ki van rakva, hogy nem lehet grillezni, szalonnát sütni, de ő csak azért is, mert neki senki se mondja meg?
A beilleszkedéshez az is hozzátartozik, hogy az ilyen dolgokat is el fogadod.
"agy miért, az szerinted már a beilleszkedésnek számít, hogy sok magyar röhögve megmondta"
Ne erőlködj, a magyar ember még mindig százszor különb, mint a migránsod.
#22 Nagyon el vagy tévedve, nem velem vitázol. Kíváncsi lettem volna miért is baj szerinted ha valaki nem beszél németül, miközben a világ többsége szintén nem beszéli ezt a nyelvet, de nyilván nincs is rá válaszod, mert akkor azt írtad volna le.
Te biztos beszélsz franciául, spanyolul, portugálul, lengyelül, oroszul is, hiszen azok is igen jelentős számban beszélt nyelvek itt Európában. Bizonyára azért nézel le valakit mert az egyik nyelvet nem beszéli közülük, mert neked természetes hogy mindet tudni kellene mindenkinek.
Vagy nem? Csak valamivel mocskolódni kellett.
Te okoskodtál, hogy neked tanulmány kell.
Vagy mit vártál, hogy majd csak magyar nyelvűt fogsz kapni?
Külön, neked lefordítva?
Inkább maradtál volna csendben.
Ennyi idő alatt egyébként se lehet az ajánlott irodalmat átvenni, szal innen látszik, hogy nem is érdekel az egész, csak vered magad, hisztizel.
25: Azért rakták ki például az osztrákoknál a "magyar ne lopj" táblákat is például. :D
26: Hagyd rájuk, úgy szidnak valakit, hogy miért nem beszéli a nyelvet, miközben vannak olyan magyarok, akik legalább 10 éve kint élnek, de ugyanúgy nem beszélnek németül, csak magyarul. Csak ugye az ő szemükben az nem probléma, hogyha a magyar nem beszéli az adott nyelvet.
"Azért rakták ki például az osztrákoknál a "magyar ne lopj" táblákat is például. :D"
Ez legenda, másrészt azok inkább magyar állampolgárságú cigányok.
Múltkor is itt verte magát valamelyik, aztán a linkelt hírek alatt csak cigányok voltak, mint magyarok:)
#27 Látom nagyon elszállt az agyad, vigyázz mert megüt a guta. Mit nem tudsz felfogni abban hogy "nem velem vitázol"?
De segítek! Nem én írtam neked a korábbi válaszokat. Csupán próbáltam rámutatni, hogy baromság valakit leszólni amiatt hogy nem beszél németül.
de látom nálad ennél több probléma van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!