Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mi ez a hatalmas bődület most...

Mi ez a hatalmas bődület most a szobordöntögetésekkel?

Figyelt kérdés
Meghalt egy néger. Sajnálom, valóban hiba volt. De meghal millió fehér, kínai, stb és azokat valahogy mindenki elfelejti. Semmi bajom nincs a feketékkel, van fekete bőrű barátom is. De nem értem egyesek miért rongálnak most meg értelmetlenül műemlékeket? Kolumbusz levágatta az őslaokosk kezeit... A magyar honfoglalók talán kegyesebbek voltak? Vagy a rómaiak?

2020. jún. 18. 19:05
1 2 3 4 5 6
 51/53 A kérdező kommentje:

A konklúzió az hogy más termékek között is vannak rosszak. Ez normális. A baj az, hogy Magyarországon ez szinte mindenre igaz. Elég sokat elárul ha te ennyit szűrtél le.

De ha ennyire megszállott vagy, mondd, ugye te sosem ültél külföldi kocsiban, sosem hordasz Adidast, Nikeot, vagy Armandi öltönyt. Remélem Nutline-t sem fogyasztasz, s nem iszol meg egy Prosecco vagy Angelini pezsgőt. Csak a számodra jól bevált magyar nyomorék szemeteknél maradsz

2020. jún. 28. 16:24
 52/53 anonim ***** válasza:
Ez mulatságos volt :D Én is kiszállok, ez már nem beszélgetés, ahol kiforgatja a kérdező amit más ír, szalmabábot szalmabábra halmoz. Nem én állítom rögeszmésen, hogy az összes létező magyar termék egy rakás sz*r. Na csá.
2020. jún. 28. 17:23
 53/53 A kérdező kommentje:
A tények magukért beszélnek, na csá. Senki nem forgatott ki semmit hanem egyesek hülyeségeket állítottak.
2020. jún. 28. 17:42
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!