Mi ez a hatalmas bődület most a szobordöntögetésekkel?
41.
És erről ki tehet? Így 30 évvel a módszerváltás után? Soha nem is lesz előrébb ez az ország, még akkor sem, ha a vezetők mindent megtennének ezért. Mert ha közép és Kelet-Európa gazdag lenne, akkor kikhez képest lennének "gazdagok" a nyugati országok? Ezért is kell szegénységben tartani Afrikát, Latin-Amerikát, Dél-Ázsiát, az arab világ szarabb részét és Közép/Kelet-Európát, a Balkánt.
Magyarországon is vannak minőségi termékek, amikre van kereslet az export piacon. Előttem valaki már példákat is írt. Amúgy az Egri Bikavér a Vinalies Internationales ezüstérmese lett, ha már a minőségről van szó. Ezek szerint a kérdező ezt nem tudja, vagy szemellenzős.
Számos nyugati gyártóról is kiderült már, hogy a termékeik mondjuk károsak az egészségre. Jó példa erre a Nestlé, vagy a spanyol, német, belga sertés húsok híresen gyenge minősége, vagy a híresen fostalicska minőségű olasz borok.
Elolvasva a válaszokat bennem is felmerült, hogy aki csak fikázni tud hazai termékeket, és tökre leszarja amit pl a minőségről lehet olvasni a neten, abban tényleg lehet valamilyen szintű kirekesztő magyarellenesség.
Minőség ide vagy oda, az számomra sokkal aggasztóbb hogy vadidegenek arc és név nélkül az interneten képesek vásárlási és fogyasztási szokásokon összekapni.
Ui: én az ár-érték arányt szoktam nézni. Come at me bro.
46
Annyi a jelentősége, hogy ezek szerint vannak díjnyertes magyar borok, amik világszínvonalúak. Ettem már pl világbajnok francia sajtot, és az íze olyan volt mint a hányásnak. Akkor ennek fényében a francia sajtok minőségileg rosszak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!