Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mi ez a hatalmas bődület most...

Mi ez a hatalmas bődület most a szobordöntögetésekkel?

Figyelt kérdés
Meghalt egy néger. Sajnálom, valóban hiba volt. De meghal millió fehér, kínai, stb és azokat valahogy mindenki elfelejti. Semmi bajom nincs a feketékkel, van fekete bőrű barátom is. De nem értem egyesek miért rongálnak most meg értelmetlenül műemlékeket? Kolumbusz levágatta az őslaokosk kezeit... A magyar honfoglalók talán kegyesebbek voltak? Vagy a rómaiak?

2020. jún. 18. 19:05
1 2 3 4 5 6
 41/53 A kérdező kommentje:
39. Itt aenki nem hungarofób hanem realista. Hiába dícsérjük keletet, ha egyszer az életszínvonal, a kultúra és az infrastruktúra a béka segge alatt van
2020. jún. 27. 17:53
 42/53 anonim ***** válasza:

41.

És erről ki tehet? Így 30 évvel a módszerváltás után? Soha nem is lesz előrébb ez az ország, még akkor sem, ha a vezetők mindent megtennének ezért. Mert ha közép és Kelet-Európa gazdag lenne, akkor kikhez képest lennének "gazdagok" a nyugati országok? Ezért is kell szegénységben tartani Afrikát, Latin-Amerikát, Dél-Ázsiát, az arab világ szarabb részét és Közép/Kelet-Európát, a Balkánt.

2020. jún. 27. 18:08
 43/53 anonim ***** válasza:
40%

Magyarországon is vannak minőségi termékek, amikre van kereslet az export piacon. Előttem valaki már példákat is írt. Amúgy az Egri Bikavér a Vinalies Internationales ezüstérmese lett, ha már a minőségről van szó. Ezek szerint a kérdező ezt nem tudja, vagy szemellenzős.

Számos nyugati gyártóról is kiderült már, hogy a termékeik mondjuk károsak az egészségre. Jó példa erre a Nestlé, vagy a spanyol, német, belga sertés húsok híresen gyenge minősége, vagy a híresen fostalicska minőségű olasz borok.

Elolvasva a válaszokat bennem is felmerült, hogy aki csak fikázni tud hazai termékeket, és tökre leszarja amit pl a minőségről lehet olvasni a neten, abban tényleg lehet valamilyen szintű kirekesztő magyarellenesség.

2020. jún. 28. 09:03
 44/53 anonim ***** válasza:

Minőség ide vagy oda, az számomra sokkal aggasztóbb hogy vadidegenek arc és név nélkül az interneten képesek vásárlási és fogyasztási szokásokon összekapni.

Ui: én az ár-érték arányt szoktam nézni. Come at me bro.

2020. jún. 28. 09:21
 45/53 anonim ***** válasza:
Van aki légből kapott infók alapján ítél, és van aki utánaolvasást követően. Adja magát, hogy ki miatt kell aggódni.
2020. jún. 28. 09:53
 46/53 A kérdező kommentje:
43.nagyon jól tudom ezt. De mil,yen jelentősége van? Nyerhetett akármilyen díjat, elismerhették ha egyszer Józdibácsi a disznópásztor vagy Mr Johnson az olajmágnás megkóstolja és kiköpi. Én a lábam nem mosnám benne, bocsánat. A borok az osztrák, francia és spanyol boroktól kezdődnek és valahol a moldovai borokon ketesztül, a puhított izabelláig tart.
2020. jún. 28. 10:02
 47/53 anonim ***** válasza:

46

Annyi a jelentősége, hogy ezek szerint vannak díjnyertes magyar borok, amik világszínvonalúak. Ettem már pl világbajnok francia sajtot, és az íze olyan volt mint a hányásnak. Akkor ennek fényében a francia sajtok minőségileg rosszak.

2020. jún. 28. 11:09
 48/53 anonim ***** válasza:
#47 de akkor sincs olyan magyar termék ami jó minőségű, keresett, értékelhető hasznot hoz. Márpedig erről volt szó. Régen voltak ilyenek, hogy ikarus, ganz vasúti járművek, stb. Most csak ilyen elhanyagolható bevételt hozó rétegcuccok vannak, amit persze, hogy nem árulnak az itteni multik, mert az átlagembernek nem kell.
2020. jún. 28. 11:45
 49/53 A kérdező kommentje:
47. Na látod. Nem a hírnév a fontos hanem a minőség. A francia sajtokat speciel én is utálom, hiába van világraszóló hírneve és ezer elismerése. Ugyanez a helyzet pl a borral amiről beszélsz. El lehet ismerni, lehet reklámozni, mint valami irtó jó bor, de ha egyszer borzasztó íze van, senki igényes emberfia nem fogja inni.
2020. jún. 28. 11:45
 50/53 anonim ***** válasza:
Akkor az a konklúzió, hogy nem csak a magyar termékek rosszak. Minden további dolgot valami kutatásfélével támasszatok alá. Itt be is fejeztem én is.
2020. jún. 28. 15:05
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!