Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Miért lett a baloldal fasiszta?

Miért lett a baloldal fasiszta?

Figyelt kérdés
A demokráciaexport és a kínai kommunisták terjeszkedése már így is meglehetősen imperialista volt, de a fehérek kollektíven bűnösnek kinyilvánítása és az erőszakos eszközök támogatása feltette a pontot az i-re. Az eddig is nyilvánvaló volt, hogy az antifasiszták azok a fasiszták, akik nem velünk vannak (mert nyilvánvalóan a különböző etnikumok szemben állnak egymással), de azért nem hittem volna, hogy ilyen gyorsan bekövetkezik a térfélváltás.
2020. jún. 15. 11:59
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
63%
Hol lehet jelenteni a rendkívól ostoba és aljas kérdéseket?
2020. jún. 15. 12:06
 2/17 A kérdező kommentje:
Én csak azt tudom, hogy az értelmetlen válaszokat lehet.
2020. jún. 15. 12:07
 3/17 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező, itt soknak nem tetszik a felvetésed, amíg itthon

politikai szólásszabadság van, azt írsz amit akarsz, nem kötelező reagálni.

2020. jún. 15. 12:16
 4/17 anonim ***** válasza:
30%

A baloldal összefeküdt a liberálisokkal a hatalomért. A liberálisokat pedig a globális háttérhatalom irányítja.

Szerinted véghez lehetne vinni ezeket a dolgokat nemzetközi háttérirányítés nélkül ? Akik eddig kételkedtek az iluminati létében azok most kezdik látni a kezeit

2020. jún. 15. 12:16
 5/17 anonim ***** válasza:
34%
1# Hát igen a nagy liberális, bárki akinek ellenkező véleménye van törölni, cenzúrázni elhallgattatni, tudod itt kezdődik a fasizmus. Szépen be is bizonyítottad a kérdező igazát.
2020. jún. 15. 12:19
 6/17 A kérdező kommentje:
#3 ezt az első válaszolónak mondd, valamiért a nagy szólásszabadságban nem bírja elviselni, hogy valaki kérdéseket tesz fel.
2020. jún. 15. 12:28
 7/17 LazyJones ***** válasza:
40%

Nem az a baj, hogy kérdezel, hanem azzal, hogy irányított baromságokat. Ha megkérdezném, hogy ennek a kérdésnek a szerzője mikor lezdett kecskékkel hálni, alighanem ugyanúgy baromságnak tartanád.

A baloldal nem lett fasiszta.

2020. jún. 15. 14:57
 8/17 A kérdező kommentje:
De akkor kijavítod, ha baromságot beszélek. Pl elmondod, hogy a fasizmus mely pontjait nem teljesítik az antifasiszta szervezetek. Én meggyőzhető vagyok.
2020. jún. 15. 15:01
 9/17 LazyJones ***** válasza:
49%
Ok, teszek egy próbát. A kérdésedben az áll, hogy "a baloldal", így, átfogóan, majd itt azt kéred, hogy a baloldal egy szegmenséről, az anfitákról mondjam meg, hogy miért is nem fasiszták. A baloldal nem egyenlő az antifával, így a kérdésed félrevezető és hamis. Meggyőztelek?
2020. jún. 15. 15:06
 10/17 A kérdező kommentje:

Igen meggyőztél, köszönöm. Csak az a baj, hogy ez így ellentmond TGM kijelentésével, úgyhogy mielőtt meggyőznél, fel kellene ezt oldanod, ha nem gond.

[link]

"Aki nem antifasiszta, nem fasiszta. Csak egy kicsit."

Tehát minden nem antifasiszta szervezet fasiszta. Én most azokra a szervezetekre vagyok kíváncsi, akik TGM szerint nem fasiszták ( = antifasiszták).

2020. jún. 15. 15:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!