Feminista mozgalmak miért nem foglalkoznak az afrikai,ázsiai,amerikai indian nők elnyomásával és bántalmazásával?
Nem vagyok biztos benne, hogy szerencsés lenne külsőleg így beavatkozna az ottani társadalmi rendekbe, de ettől függetlenül igazad van. A mai feminista mozgalmak rég okafogyottá váltak és nagyon gyakran nősovinizmusba csapnak át.
Ha érdekelnek erről viták, akkor Jordan Peterson és Ben Shapiro csomó videóját meg lehet találni youtube-on (bár utóbbi nem feltétlenül a kedvencem, előbbi pedig már kb. 2 éve nem jelent meg nyilvánosság előtt, de ők a legismertebbek a téma boncolgatásában).
1-es köszi a tippeket ment a zöld
Viszomt ezt sem értem,ha ott nem szabadna beavatkozni a társadalmi rendszerükbe akkor Európában sem kéne
"Viszomt ezt sem értem,ha ott nem szabadna beavatkozni a társadalmi rendszerükbe akkor Európában sem kéne"
Hogy érted? A feminizmusnak nem kellene Európában beavatkozni, vagy az afrikai/ázsiai/arab kultúráknak nem kellene hatással lenniük Európára?
Előbbi
Vagy minden társadalmi rendszerről mondják el a véleményüket vagy ne de ez,hogy Európában milyen borzalmas elnyomás van,Afrika és Ázsia meg oké,az egy más kultúra ez így nagyon nem igazságos
8-as annyira,hogy Iránban felveszik a hidzsábot
Amúgy én bármilyen előadáson voltam ott ez sose volt téma,amikor erre kérdeztek rá akkor meg kerülték de gondolom példát nem tudsz mutatni
8-as linkelj be pár olyat ahol az indiánok elnyomásával foglalkoznak
Benyögni bármit lehet
Amúgy ha foglalkoznak az afrikai nők elnyomásával akkor miért nem zavarta őket a menekülteknél a nőket elnyomó kultúrájuk?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!