Ennyire súlyos alapjai vannak ennek a pletykának? Putyin valóban abból gazdagodott meg, hogy másoktól ellopta/elvette azok saját tulajdon vállalatait? Megrendelt kínzások, gyilkosságok tömkelege volt ehhez "embereinek" módszere?
Ez "senkinek" nem tűnt/tűnik fel?
...már ha igaz.
Nem vagyok jártas a témában, de egy ilyen ügybne szerintem elég a fenyegetés is, nincs szükség tettlegességre.
Ugyanakkor ne lepődj meg, Oroszország egy elég sötét diktatúra.
"Putyin lehet aktívan gyilkolt és kínzott, a többi meg csak úgy, hogy alulfizeti a munkásait, akiknek nélkülözniük kell alapvető dolgokat."
Azért az addig kínozzuk a delikvenst, míg át nem adja, NÉMILEG más, mint a minimálbért adok csupán munkásaimnak, de NEM kínzok/ölök meg másokat, hogy azok MÁR felépített birodalmukat átadják nekem...
Gyengébbek kedvéért: "minek értem el bármit az életben, ha egy azt egy tollvonással ellopják tőlem"?! (...és ott maradok ingben, gatyában.)
Gondolom ott is volt egy rendszerváltás és gondolom ott is akik közel voltak a húsosfazékhoz, bagóért meg tudtak szerezni vállalatokat, ingóságokat és ingatlanokat. Azt is csak sejtem, hogy Putyin (mivel KGB-s volt) a jó kapcsolatait kihasználva még több vagyont tudott így összeszedni.
Itthon is így ment, sőt, szerintem az egész keleti blokkban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!