Mennyire gyakori a Minecraft szervereken a lopás és a "gyilkosság"?
Sziasztok!
Tegnap megvettem a Minecraft nevű játékot és survivaloztam, igaz csak egyjátékos módban.
Most viszont ki szeretném próbálni a többjátékos módot is, szeretnék felmenni egy szerverre.
Viszont nem tudom, hogyan mennek a Minecraft szervereken a magántulajdonnal, megszerzett javakkal kapcsolatos dolgok.
Nem örülnék ugyanis annak, ha az általam megszerzett vasrudak és gyémántok másnapra "rejtélyes módon" eltűnnének.
Az lenne a kérdésem, hogy mennyire figyelnek a játékosok mások tulajdonaira, építményeire stb, valamint meg szokták egymást ok nélkül támadni (nem pvp-re gondolok, ami mindkét fél beleegyezésén alapul, hanem "gyilkosságokra", pl. lesből való támadásra, csapdákra, trollkodásra stb. - szóval az egyik fél nem akar harcolni, mégis harcra kényszerítik és megölik).
PvP, Bedwars... itt sok a "gyilkosság meg a lopás" azzal csak vigyázni!
BuildBattle-n és survival szerveren nincs, nyugi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!