Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ingyenes minecraft szerver...

Ingyenes minecraft szerver botolót tudtok mondani?

Figyelt kérdés
Valaszokat elore is koszi.

2020. máj. 7. 14:24
 1/4 A kérdező kommentje:
Nem tudom mier kell ilyen hangnemben beszélni. A DeathBot az egy bot attacker, ehhez hasonlo programok nevét vártam. Mellesleg sajat szervert tesztelnek bot tamadassal, hogy mennyire vedekezik az AntiBot-om. De a kerdesre meg mindig nem adtal választ, de azert kommenteltel. Es a kerdes meg mindig, Minecraft szerver botoló program-neveket tudnátok e mondani.
2020. máj. 7. 14:48
 2/4 A kérdező kommentje:
Es ingyeneset**
2020. máj. 7. 14:48
 3/4 anonim ***** válasza:

Azért, mert ez egy anonim oldal, és ugyanolyan eséllyel írhatja ki egy kis köcsög kölyök, hogy másokat szívasson, mint ahogy te is, hogy ellenkező célra használd. Nincs beleírva abba a két mondatba hogy ki vagy és mit akarsz. De kis köcsögből mindig jóval több van, mint normális emberből.

Ha ez a szleng, hogy "botoló" akkor elfogadom, mindenesetre annyira magyartalan és zavaró, hogy angol kifejezést magyar nyelvtannal (és még helytelenül is) ragozol, hogy bántja a fület.

A logika amúgy azt mondja, hogy ha ez ingyenes lenne, akkor mindenki ezzel szopatná a másikat, úgyhogy nyilván okkal fizetős és korlátozott a használata. Esetleg fejlesztői fórumokon nézz szét, és mindig gondold át hogy valóban azt kapod-e amire számítasz, mert az ilyen "fizetős lenne de itt most ingyenes" helyekről lehet a legjobban a vírusokat összeszedni.

2020. máj. 7. 14:55
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a korrekt választ. Talaltam mar egyet, de az eleg gyenge es egyszer működik egyszer nem. Rengeteg virusos van, de van egy ertelmes fizetős virusirtom ami mukodik, szoval attol nem felek hogy virust kapok.. De koszi a valaszt, ha valaki tudna konkret neveket meg, meghallgatnam.
2020. máj. 7. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!