Kit fognak rasszizmussal vádolni amikor eltűnnek a fehérek?
Ugye a rasszista kártyát mindig az európaiaknál veszik elő(ami nekem pont mindegy mivel egy vilagvégi adriai szigeten élek) viszont ha így halad a demográfia akkor belátható időn belül jelentős kisebbségben lesznek a fehérbőrűek és pár száz éven belül kb alig lesz
Európára,hogy fogják ráfogni a rasszista kártyát ha Keleten minden roma,Nyugaton pedig mindenki afrikai vagy dél-amerikai lesz?
"Más kérdés, hogy valóban a fehér európaiak kolonizálták a fél világot, amire nincs mentség."
Gondolom ilyen lendülettel gyűlölöd az arabokat is akik szintén kolonizálták a fél világot Spanyolországtól Indonéziáig és tartottak rabszolgákat (sok helyen most is), de mondhatnám a mongolokat akik ugyanezt csinálták. Ellenük miért nincs ilyen pc hadjárat pici libsi?
Nem utálom én a fehéreket se, csak tényeket közöltem. Semmi köze nincs az araboknak ahhoz, amit írtam. A fehérekről kérdezett a kérdező, arra válaszoltam. Ha vitatkozni akarsz, akkor ne tereld el a témát irreleváns irányba. A kérdés szempontjából lényegtelenek az arabok.
A következő szinten kapargatsz: "a citrom savanyú" amire te rábömbölsz hogy "de a szőlő is savanyú te libsi!!!" lol
Irreleváns.
"Nem utálom én a fehéreket se, csak tényeket közöltem"
Érdekes ezeket a tényeket csak akkor közlöd ha fehérekről van szó, ha arabokról van téma sose szólsz hozzá, csak kifejezetten fehérek alatt és az összes többi kommented alapján mondom ezt a kettős mércét, kitűnik hogy bőrszín alapján a fehéreket negatívabban ítéled meg, ez rasszizmus.
"Semmi köze nincs az araboknak ahhoz, amit írtam. A fehérekről kérdezett a kérdező, arra válaszoltam. Ha vitatkozni akarsz, akkor ne tereld el a témát irreleváns irányba. A kérdés szempontjából lényegtelenek az arabok."
Én nem is a kérdezőre reagáltam hanem a te hozzászólásodra, innentől tök mindegy mit mondott a kérdező. Terelni meg te szoktál amikor szembesítenek a kettős mércéddel, sose reagálod le csak terelsz. Ha fehérek követik el az rasszizmus, ha nem fehérek akkor hidegen hagy nem is érdekel. Tudod ez azért probléma mert ha tényleg a rasszizmus ellen akarunk küzdeni akkor el kéne ítélni hangosan az összeset, nem csak a fehéreket ahogy te teszed hanem más eseteknél is. Ha nem lenne ez a kettős mérce sokkal többen csatlakoznának az ügyhöz és lehetne indítani tényleg egy valódi harcot a rasszizmussal szemben.
"Más kérdés, hogy a mai világra és a jelenlegi anti-rasszista mozgalmakra melyik nyomja rá jobban a bélyegét. "
A jelenlegi anti-rasszista mozgalmak inkább rasszista mozgalmak, és főleg fehér ellenességben merül ki. Pont ezért nincs soha tüntetés a fehérek ellen elkövetett rasszizmusért.
"Te ezt te is tudod, csak szeretsz álintellektuális f-szságokat böfögni mert attól bizonyos körökben okosnak tűnsz :)"
Én veled ellentétben meg tudom indokolni érvekkel amit mondok, te nem csak terelsz a végére meg már sértegetsz hiszen éveid nincsenek, sose voltak, neked csak a rasszizmusod van és a kettős mércéd, meg a kis buborékod amibe élsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!