Kit fognak rasszizmussal vádolni amikor eltűnnek a fehérek?
Ugye a rasszista kártyát mindig az európaiaknál veszik elő(ami nekem pont mindegy mivel egy vilagvégi adriai szigeten élek) viszont ha így halad a demográfia akkor belátható időn belül jelentős kisebbségben lesznek a fehérbőrűek és pár száz éven belül kb alig lesz
Európára,hogy fogják ráfogni a rasszista kártyát ha Keleten minden roma,Nyugaton pedig mindenki afrikai vagy dél-amerikai lesz?
Csak azért írtam ki a kérdést mert csomószor hallom,hogy Afrika Európa miatt tart ott ahol
És kíváncsi mi lesz akkor amikor Európa nagyrésze fekete és roma lesz(mondjuk ki hogy ez a jövő,hangsúlyozva,hogy nekem nyílván mindegy mert addigra rég nem fogok élni)
Kamu vagy kérdező.
Vagy tényleg ennyire alja ember vagy hogy még tajvanban is azzal foglalkozol hogy elszaporodnak a feketék, 100 év múlva...
Jobban nézz körül mert a fehérek mindenhol ott vannak.
Általában a helyi lakosság kiírtása utan birtokba is veszik a földet.
Mondj 1 negyzetmétert a földön ami soha se volt fehér terület.
9-es:
Ez annyira tipikus undorító liberális vitatechnika, hogy mindjárt elhányom magam.
Fehér faj, fehér rassz, tökmindegy hogyan nevezzük, a lényeg, hogy vannak feketék, fehérek, és KÜLÖNBÖZŐEK!
Ha pedig világszinten kevesebben vannak, akkor mégis MI A BÜDÖS LÓF@$ZÉRT KELL VEGYÜLNI?!
Ha a feketék nem tudnak parancsolni maguknak, és csak szaporodnak, hát egyék meg, amit kifőztek, de ne a fehérektől várják a megváltást.
De hagyjuk... liberálissal fölösleges vitatkozni.
Nem igaz, rengeteg kelet-ázsiai is kifejezetten rasszisták a feketékkel szemben, szóval a nem-fehérek is lehetnek rasszisták egymással.
Más kérdés, hogy valóban a fehér európaiak kolonizálták a fél világot, amire nincs mentség.
15-ös én fehér európai vagyok és még egyik családtagom sem kolonizálta a világot mivel Kelet-Európából egyik orszag sem volt gyarmattartó...
13-as te szerintem sehol nem voltál Magyarországon kívül
Afrikában és Ázsiában szinte alig van fekete míg Európa és Ázsia hatalmas fekete lakossággal rendelkezik de gondolom soha nem voltál még más európai országban sem
Hol írtották ki a lakosságot?Amerikában ahol a feketék is bevándorlók és ezzel a logikával nekik sincs keresnivalójuk ott
Amúgy te fehér vagy,kit írtott ki a családod?Miért nem fizetsz kárpótlást azoknak akiket a felmenőid kiírtottak?
Tajvanon amúgy pl alig van 1-2 fehér míg fekete rengeteg
Amúgy ha mindenhol a fehérek vannak akkor mivel magyarázod azt,hogy a fekete rassz sokkal nagyobb mint a fehér?
16-os kérlek tanulj meg szöveget értelmezni
Hol írtam,hogy féltem a fehér rasszt és hol neveztem én fajnak mikor nem az?Sehol.Bár ezek szerint az anyanyelved használata nem az erősséged :)
Miért félteném?Egy szóval sem írtam ezt csak kíváncsi vagyok,hogy mire fogják fogni mert most a kínaiakat utálják a feketék itt, a fehéreket is fikázzák egyfolytában és mivel most is rengetegen vannak és van 6-8 gyereke egy átlagos családnak így nyílván egyre többen lesznek viszint ha mindenhol többségben lesznek akkor kire fogják fogni azt,hogy rosszul élnek?Mert gondolom akkor sem a korrupt vezetőikre...
Amúgy az ázsiaiak tenyleg rasszisták velük szemben ellentétben az európaiakkal
Amúgy kedves 13-as ha az európaiak kiírtanak mindenkit miért van az,hogy Nyugat-Európában minden városban vannak lassan feketék által lakott részek és minden kontinensen ott vannak nagyobb számban míg Afrikában és Ázsiában alig vannak fehérek?
Afrikában miért írtják a fehéreket míg Európában egy szót sem lehet mondani a feketékre mert rasszista leszel?
Tajvani lakásról és horvát nyaralóról is tudok privátban képet küldeni
Nah de kérdező én nem tehetek róla hogy buta vagy és nem ismered a történelmet.
Ahol a fehér ember megjelent ott mindent magának követelt. És szinte mindenhol megjelent.
Utána öltek raboltak gyilkoltak.
Fehér fajozó: de ha ez az életed, hogy te vagy a fehér faj, akkor legalább ne beszélj hülyeséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!