Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mit érezhet az a rendőr, aki...

Mit érezhet az a rendőr, aki "majdnem" polgárháborút robbantott ki az U.S.Á-ba?

Figyelt kérdés

Belegondolva is szörnyű, mit érezhet az a rendőr. Egy többszörösen visszaeső bűnöző ellen járt el. Az ellenált az intézkedésnek, ilyen esetben szoktak a fejére térdelni, hogy ne tudjon tovább kapálózni. Úgy tudom ezt tanítják neki. A bűnöző halkanmondta, hogy nem kap levegőt ugyan, de ezt minden bűnelkövető eljátsza és mivel ellenállt most sem gondoltak arra, hogy asztmás, mivel azt nem is mondta. Szomorú és akkor ezzel ennyi egy rendőr állásának :(

Amerika lassan a polgárháború szélére sodródik emiatt. Fosztogatnyk, gyújtogatnak, tolószékes nyugdíjast fújnak le porotóval, mert azonosítják a "rasszista" rendőrrel. Miközben a politikai/állami vezetés adja alájuk a lovat. Még a Minneapolisi rendőrséget is felszámolják az eset miatt [link] Nem tudom, ki fogja a rendet fenntartani. Más államokban is csökkentik a rendőrség büdzséjét. Mindenki amerikában rasszista állatokként gondol a rendőrökre és mindez egy szerencsétlen eset miatt.

Mit érezhet ez a rendőr? Te mit éreznél?

2020. jún. 8. 08:20
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
38%

Hagyjuk már ezt a polgárháborús állapotokat, stb. Választási év van, ott minden választási évben kirobbantanak egy ilyet, hogy elkezdjenek mocskos republikánusozni, rájuk kenjék az egészet, stb.

Még Trump semmi hülyeséget se csinált, mikor már egyből ment a sírás, hogy az egész Trump hibája, ő nem tett semmit a rendőri túlkapások ellen mióta hatalmon van, stb. Kedvencem mikor Obama is okoskodik a témában, közben ő meg 8 évig volt hatalmon és magasról cseszett rá.

Előző választások idején is toltak ilyeneket, direkt vannak felhergelve a tömegek politikai szándékkal. Legjobb példa erre David Dorn esete. Ő is fekete, aki a tüntetések miatt kialakult káoszban halt meg. Miért nem foglalkozik vele a média meg a "tüntetők"? Mert ő egy nyugdíjas rendőr, aki egy bolt kirablását akarta megakadályzoni.

Meg a hozzáértés magasiskolája ezt a rendőrség felszámolása is. Tudják a vezetők, hogy mennyi idő míg újra kiképeznek egy állományt? Addig ki fog vigyázni a rendre, stb? Ilyen az amikor a hülyeség politikával párosul.

2020. jún. 8. 09:30
 12/41 A kérdező kommentje:

Én úgy látom kívülrőlezt az esetet, hogy nem érintenek az előítéletek. Rengeteg fekete követ el nemi erőszakot, gyilkosságot, rablógyilkosságot, fosztogatást fehérek ellen évtizedek óta. Mégsem volt arra példa, hogy a fehérek rasszizmust kiáltva egy ilyen eset után - ami cseppben a tenger - nekimenjenek feketéknek. Nem is fordul meg ilyen a fejünkben, mert nem így vagyunk huzalozva. Nem értem, hogy fordítva miért működik ez? Most törnek elő az újkori rabszolgatartásból adódó frusztráltság?

Nem tudom...

A Floyd videot nézve teljesen jól írtam le a történteket. Kezeljük tényként, hogy Floyd egy visszaeső bűnöző volt. Nem kis vétségeket követett el. A videon három rendőr rángatja ki a kocsijából, tehát ellenállt. Ha nem ezt tette volna maga jött volna ki.

Aztán a videon nem mutatja az eseményeket, csak amikor már a fejére térdelt a rendőr. Lehet nem véletlenül kellett az intézkedő járőrnek az elkövető fejére térdelni, mert mondjuk ellenkezett testileg a hivatalos eljárással szemben. Jól látszik a videon, hogy nem a nyakára, hanem a fejére térdelt. Nem tudni az elkövető milyen stádiumban volt a betegségében, amit akár a drogok is fokozhatták. Sajnos elhunyt, ami nagyon sajnálatos. Szerintem a nagy társadalmi nyomás miatt tették ki a rendőröket. Arról nem is beszélve, hogy a trsainak aztán semmi köze sem volt ehhez. Az elkövető rendőrnem nem tudom, hogy miért ne lehetne a fejére térdelnie. Úgy tudom a rendőröknek oktatott krav-magában ez benne is van https://www.youtube.com/watch?v=ZWzkgKPZWcw&bpctr=1591604271

2020. jún. 8. 09:58
 13/41 anonim ***** válasza:
85%
Az intézkedő rendőrök tudatában voltak annak, hogy egyrészt a saját kameráik, másrészt a térfigyelők és a járókelők folyamatosan veszik őket. Amerikában a bűnözők részéről bevett gyakorlat, hogy látványosan, sérülést, bántalmazást színlelve állnak ellen a rendőri intézkedéseknek, illetve gátlástalanok a rendőrök elleni erőszakban; rengeteg rendőr sérül és hal meg szolgálat közben.
2020. jún. 8. 10:02
 14/41 A kérdező kommentje:

Nem akart kiszállni a kocsijából.

A rendőr autóba nem akart beszállni. Azt mondta klausztrofóbiás. (Neki is van kocsija, valószínűleg ezért nem hitték el)

Eleve nehezen lélegzet. Ezt már az elején mondta, igaz. Persze miután azt hazudta, hogy klausztrofóbiás releváns lett volna, hogy elhigyjék?

A probléma ott kezdődött, hogy miután beültették a rendőr autóba, miért húzta ki a pasi. Nem tudjuk mi történt a kocsiban az alatt a pár pillanat alatt. Lehet anyázott a rendőrnek, akinek ez nem tetszett(ezt ha bevallaná, akkor súlyosabb büntetést kapott volna).

Ekkor rángatta ki, és a nyakára térdepelt. Ezzel nem tudom mi volt a szándéka.

Nem a helyszínen halt meg. Ez a kis akció rásegített az eleve meglévő légzésproblémájára.

Ha asztmás(?) volt, akkor ha mondja...akkor biztosan börtönbe zárják(nem tudom mi volt a büntetése).

2020. jún. 8. 10:12
 15/41 anonim ***** válasza:
100%
Meg azon égek ki, hogy az egész világ sír, hogy "jaj, megöltek egy feketét a gonosz rendőrök, ezért tüntessünk mi is egy teljesen másik kontintensről, mert le a rasszizmussal!". Ugyanezek az emberek ugyanígy tüntethetnének az ellen, hogy Dél-Afrikában meg a fehéreket ölik halomszámra, mindezt egy politikai párt uszítása miatt. Erről viszont senki nem akar beszélni. Bezzeg Floyd halálával az egész világ médiája tele van.
2020. jún. 8. 10:20
 16/41 anonim ***** válasza:
17%

"Floyd egy visszaeső bűnöző volt. Nem kis vétségeket követett el."

Hogyan állapítottad ezt meg? Láttad a teljes aktát saját szemeddel vagy csak elolvastál egy magyar cikket valahol, aminek az impresszumába a szerzők nem vállalják a saját nevüket se?

Már ne haragudj, de elfogták, megbilincselték. Semmi ok nem volt arra, hogy a nyakán térdeljenek. Berakhatták volna az autóba és mehettek volna.

A börtönbe úgy is gyorsan megfog halni az a gyilkos..

2020. jún. 8. 10:30
 17/41 anonim ***** válasza:
28%

“ Berakhatták volna az autóba és mehettek volna.”

Már benn volt a rendőrautóban megbilincselve, és utána rángatták ki és nyomták le az aszfaltra.

2020. jún. 8. 10:40
 18/41 anonim ***** válasza:
76%

Na ez az.. minek? Mehettek volna a rendőrségre vele. Ha már berakták és megvan bilincselve teljesen ártalmatlan.

Én csak akkor tudnám elfogadi hogy kiszedték és le kellett fogni mert önmagában akart kárt okozni és megvárták volna a fehér zubbonyt. (Pl: a fejét verte az ablakba erőteljesen...), de ilyenről nem nyilatkoztak.

2020. jún. 8. 10:45
 19/41 A kérdező kommentje:

13-15. Én is arra gondolok, hogy a fehérek ellen elkövetett bűntények talán azért kerülnek elhallgatás, médiacenzúra alá, mert ezzel akarják táplálni bennünk azt a bűntudatot, hogy a középkortúl az újkorig rabszolgaságban tartottuk a feketéket.

Két liberális indok :

1. Te nem tehetsz arról, hogy az őseid a középkorban mit követtek el. Habsburg Ottót is ünnepelték, attól függetlenül hogy elődei mennyi magyarírtást végeztek őseink ellen. Pl Haynaut is ők szabadították ránk

2. Úgy hiteles bűntudatot kelteni, ha te nem követed el ugyanazokat a bűnöket.

2020. jún. 8. 10:51
 20/41 A kérdező kommentje:

16. Senki sem térdelt a nyakára, csak tólzásokba estek. A fejére térdelnek ilyenkor, hogy ne tudjon ellenállni. Nem véletlen kellett kiszedni a kocsiból. A sajátjából is. Nem önként jött elő, ahogy az a rendes rendkövető polgár teszi

Floyd visszaeső bűnöző volt. Pl időseket is rabolt ki. Ott van a rendőri nyílvántartásba. Necsináljuk egy bűnözőből mártírt. Ráadásul hazudott az igazoltatás során

2020. jún. 8. 10:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!