Miért van tüntetés most Amerikában, amikor a rendőrt letartóztatták, mit tehet arról a Fehér Ház és az elnök, hogy van egy rasszista rendőr?
Le is tartóztatták úgy tudom, a boncolás megállapította hogy ő volt az elkövető és miatta halt meg az ember...
Most miért kell ezt a tüntetést csinálni.... Ha mondjuk felmentették volna a rendőrt, akkor megértem volna hisztit de így...
Vannak szabályok, amiket az USA-rendőröknél "nagyon ildomos" betartani.
Pl.: ha a rendőr megállít, mindkét kezed a kormányon, s csak a rendőr utasításait hajthatod végre. Ha valamiért gyanús vagy, színtől függetlenül keményen lépnek fel. Egyébként kisebb szabálytalanságokért elsőre általában csak figyelmeztetnek.
"Valamiért" többnyire az "afroamerikaiak" a gyanúsak.
"Semmi nem utal arra, hogy egy fehér emberrel ne csinálta volna ebben a helyzetben ugyanezt."
Sajnos arra sem utal semmi, hogy ilyen erőszakosan kellett volna, hogy eljárjanak.
"Sajnos arra sem utal semmi, hogy ilyen erőszakosan kellett volna, hogy eljárjanak."
Túlkapás történt, ez tény. Viszont a rasszista vonalat csak a média generálta hozzá.
Szerintem ez mindenkinek aki picit gondolkodik világos hogy erről van szó
Unalmas már hogyha valami büntettet elkovet egy fekete akkor rögtön jönnek a rasszizmussal és rögtön vergodnek gyujtogatnak és kijon belőlük a vadállat bizonyítva azt h nem valók egy fejlett országba, mivel nem képesek beilleszkedni.... Érdekes a spanyol ajkuak ennyire nem vergodnek. Velük is gondok vannak de nem ekkora sőt még trump falat is emelt ellenük a határra h ne szokdossenek át mexikobol mégsem tüntettek meg vergodtek h jajj rasszisták...
Unalmas már h állandóan ezzel a rassz kártyával jönnek. Viselkedjenek normálisan és úgy ahogy egy kulturált közösségben kell és kész.... Érdekes a fehérek nem vergodnek azért h pl dél Afrikában másodrendű állampolgárok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!