George Floyd ügyben nem látok rasszizmust. Hol van?
Az a rasszizmus, hogy fehér járőröket küldtek? Ha fekete járőr fojtotta volna meg, akkor rendben lenne? Én azt veszem észre, hogy a világ módszeresen összekeveri a rasszizmust és a rendőri túlkapást. Ezt miért kell csinálni? Ha bármilyen konfliktus történik, akkor egyből előhúzzuk a rasszista kártyát. Például a deák téren is, ahol utólag kiderült, hogy nem is cigány az elkövető, de addig is mindkét oldal csőcselékének volt lehetősége vinnyogni.
Én megnéztem a videókat, a rendőri túlkapás sem egyértelmű a felvételen (mert nem vagyok sem orvos sem rendőr és nem tudom, hogy ez a hatástalanítás okozhat-e fulladást), rasszizmust meg aztán végképp sehol. Nem tudom, hogy a 2 fehérből, 1 mexikóiból és 1 kínaiból álló négyes közül (akiknek a főnöke fekete) melyik követett el rasszizmust.
Kérlek mondjátok már el nekem, akit számtalanszor megvertek a cigányok azért mert magyar vagyok, számtalanszor szidalmaztak a románok azért, mert hazátlan vagyok, hogy hol an ebben az ügyben a rasszizmus?
Én csak annyit látok, hogy a fekete fosztogatókkal nem csinál semmit a rendőrség. Akkor a fehér fosztogatókkal mit csinálnak? Megkínálják őket teával?
#29 Persze, hogy jogos lenne.
#30 Mondhatok akármit, akkor se foglak meggyőzni, ugye?
Az amerikai rasszizmus ügyében hagyjuk már ezt a fehér-fekete dolgot.
New yorki ismerős mondta, hogy az olvasztótégely már rég kihűlt.
Ha egy koreai átmegy a kínai negyedben a rendörség már nem is nyomoz.
Ezt a módját választotta az öngyilkosságnak, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!