Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Csak én nem értem, milyen...

Csak én nem értem, milyen céljuk van a tüntetésekkel az afroamerikaiaknak?

Figyelt kérdés

Pontosan mit szeretnenek elerni?

Mert papiron egyenlo banasmodban reszesul mindenki, az hogy a valo eletben ebbol mi valosul meg csak a jovo mutatja meg.

Pontosan miert tuntetnek? A gyilkos rendor mar bortonben van.

2020. jún. 3. 09:49
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
24%
Szegénység, munkanélküliség.
2020. jún. 3. 09:57
 2/20 anonim ***** válasza:
48%

Nekik nincsen különösebb céljuk - azon kívül amit éppen csinálnak: fosztogatás, gyújtogatás, anarchia.

Azoknak, AKIK PÉNZELIK és akik USZÍTJÁK ŐKET, azoknak van ezzel célja: Trump elleni lépés az amerikai elnökválasztási kampányban.

Csak szerintem elszámították magukat, mint amikor a hülyegyerek meggyújtja a tüzijáték kanócát a játékboltban, csak nem veszi észre, hogy nem az az egy van ott, hanem még rengeteg másik is amit utána az az egy gyújt be és az egész felrobban.

Akkora lesz a baj, hogy Trumpnak nem lesz vesztenivalója, le kell csapnia nagyon keményen, különben bukik minden amit terveztek. Vagy beleáll ő mint elnök és az őt támogatók egy nagyon erőskezű és szigorú ellentámadásba, valóban megtisztítják az utakat, nyugalmat hozva vele, majd megbüntetnek mindenkit a felbujtóktól az elkövetőkig - vagy veszett a kampányuk már most.

2020. jún. 3. 09:57
 3/20 anonim ***** válasza:
39%

“ Mert papiron egyenlo banasmodban reszesul mindenki,“

Innen már nem lenne nehéz kikövetkeztetni, hogy azt szeretnék, ne csak papíron legyen meg az egyenlő bánásmód, de úgy látszik neked nem ment.

2020. jún. 3. 10:00
 4/20 anonim ***** válasza:
64%

"Civil" politikai csoportok szervezik a tüntetéseket. Néhány jóhiszemű ember bekapcsolódik. És hozzácsapódnak a hordák, akiknek tök mindegy, hogy mi van, csak lehessen fosztogatni. Azt én sem értem, hogy a jóhiszeműek ilyen esetben miért nem szállnak ki az egészből.

Azt sem értem, hogy miért tüntetnek egyáltalán. Hiszen a gyilkos rendőr megkapja büntetését.

Érdekes az ugyancsak ártatlanul lelőtt rendőrért (akinek csak annyi a "bűne", hogy ő is rendőr) senki sem tüntet.

2020. jún. 3. 10:00
 5/20 anonim ***** válasza:
96%

#3 És ezt így kell elérni? Azzal hogy rabolnak, fosztogatnak, emberekre támadnak és gyújtogatnak?

Egy dolgot kellene hogy ezzel el tudjanak érni, hogy "ne csak papíron legyen meg az egyenlő bánásmód", hanem mindet teljesen azonos módon büntessék meg érte. Azokat is akik uszították az embereket és kirobbantották ezt az egészet.

2020. jún. 3. 10:02
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

#4 Ez történt a sárgamellényesek tüntetésével is a franciáknál. Ott is egy teljesen legitim tüntetésre ültek rá az agresszív csoportok, az antifák és a helyi kisebbségek radikálisai.

A franciáknál azonban a "normálisak" elkezdtek hazamenni, elmaradozni és így el is halt a dolog. Sajnos ezzel el is veszett a lényeg, amiért az egész kirobbant, hogy pontosan azok ellen tüntettek, akik végül ráültek arra a tüntetéssorozatra.

Az amcsiknál eleve nem nagyon volt "normális" magja, rögtön zavargások törtek ki. A "normálisak" már régen nincsenek benne - csak olyan kevesen voltak, hogy ez nem számít, észrevehetetlen.

2020. jún. 3. 10:06
 7/20 anonim ***** válasza:
69%

Azért, aki lepontozott, vegye már a bátorságot és írjon véleményt is ;) Vagy neked az egyenlőség azt jelenti, hogy csak afro-amerikaiakat nem lehet bántai. Másokat simán le lehet lőni, az nem gond.

Az se gond, hogy mások üzletét, boltját kifosztják, tönkre teszik. Vagy autókat gyújtanak fel.

Azért kíváncsi lennék, hogy ha valaki érintett, pl. a te autódat vágják tönkre, vagy a te boltodat gyújtják fel, akkor is a tüntetést látod-e a legjobb megoldásnak.

2020. jún. 3. 10:08
 8/20 anonim ***** válasza:
64%
Nincs céljuk, csak az időt próbálják elütni, hogy ne unatkozzanak. Mondjuk dolgozni is elmehetnének...
2020. jún. 3. 10:11
 9/20 anonim ***** válasza:
72%
Kellett nekik otthonra pár új műszaki cikk, meg designer ruha. Aztán most ugye ezek ingyen vannak arra felé...
2020. jún. 3. 10:18
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

Többségében nem a feketék tüntetnek. Sőt fekete aktivisták kérik nagyon szépen a népet, hogy hagyják abba az erőszakot.

Politikai célok mentén mozog az uszítás

2020. jún. 3. 10:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!