Hogyan lehetne véget vetni a feketék erőszakos viselkedésének, pusztításának és a feketék elleni rasszizmusnak Amerikában?
"Igen, mivel itt nem a nacionalista fehérek alkották a törvényeket, mint Amerikában"
Ne fárassz!
Mindig a feketékkel van a baj.
"Akkor is gondolom a feketékkel volt a baj, mikor az akaratuk ellenére Amerikába"
Ezer éves történet és kicsit unalmas 2020-ban erre hivatkozni.
"Attól még nagyon is fontos, hogy miért van ma olyan helyzet Amerikában,"
Hát biztos nem azért, mert az ükükük nagyapját elrabolták.
Na nem mintha Afrikában olyan dolgosak lettek volna:D
"rendőri brutalitás törvényességét se a feketék találták ki."
Ők harcolták ki maguknak.
Amcsi magyarok nincsenek verve.
Vajon miért?
Kínaiak miért nincsenek verve?
Xy nép miért nincs verve?
"Amcsi magyarok nincsenek verve"
Azt akarod nyilván mondani, hogy ha egy magyar elkövetne ugyanazt, amit egy fekete, akkor ő is meg lenne verve.
Csakhogy ez nincs így, többször kimutatták a rendőri rasszizmust, vagyis hogy ugyanazért a cselekményért hevesebben reagálnak a rendőrök, ha fekete az elkövető.
Fuu úgy látom, te öt körrel le vagy maradva, jó lenne ha szólnál valakinek, aki segít rajtad.
Most még bevállalom:
"Ők harcolták ki maguknak."
Itt jeleztem, hogy tisztában van vele mindenki, hogy a négereket hamarabb összevágják, de ez nem azért van, mert neki fekete a bőrszíne, hanem a viselkedésükkel harcolják ki.
A magyart ezért nem verik össze, mert tisztelettudó.
Itthon is volt ilyen felmérés, hogy hamarabb büntetik meg a cigányt.
Igen, mert úgy áll a rendőrhöz.
Ennyire egyszerű.
A szar tüntetésed pedig ezen nem fog változtatni.
Majd ha megtanul a majom viselkedni és bocsánatot kérnek, akkor majd nem lesz rátaposva a fejére.
"Itt jeleztem, hogy tisztában van vele mindenki, hogy a négereket hamarabb összevágják, de ez nem azért van, mert neki fekete a bőrszíne, hanem a viselkedésükkel harcolják ki."
Ezt hívják rasszizmusnak. Amikor a teljes fekete társadalom viselkedése miatt kezel minden egyes feketét hátrányosan.
"zt hívják rasszizmusnak"
Ezt nem rasszizmusnak hívják.
Vagyis az értelmes emberek nem.
A hülyék hívják annak.
Ez kb akkora vicc, mint amikor Tomcat-ék kiraktak bickiliket és mindig cigány volt az elkövető:D
Aztán ők meg a rendőrök voltak a szemetek meg a rasszisták.
Már akkor se értettem, hogy miért Tomcat a hibás, ha mindig cigány az elkövető:D
#19 "Már akkor se értettem, hogy miért Tomcat a hibás, ha mindig cigány az elkövető:D"
pedig érthetnéd.
Soha nem az volt a baj náluk ha valaki valami törvénytelenséget vagy erkölcstelenséget elkövetett, hanem az, ha valaki erre rámutatott, ezt nyilvánosságra hozta, erről beszélt.
Az őszödi beszédnél is azt mentegették, miközben mocskolták azt, aki kiszivárogtathatta. A bajai videónál, kispesti videónál is ugyanezt csinálták stb. stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!