Bill Gates miért pattog most ennyire a védőoltással? Nem is orvos.
"Egy bankkártyát ne hasonlítsunk már egy bőr alatt lévő idegentesthez!"
Miért arra nem lehet azt mondani, hogy baromság?
Az csak egy kártya.
A gond az, hogy a hozzád hasonlók miatt a végén még kötelezővé teszik, hogy chipet ültessenek az emberekbe. Vagy ha nem is teszik kötelezővé, elvárás lesz pl munkahelyeken.
Én ugyan nem akarok chipet semmi pénzért sem. És remélhetőleg az emberek zöme így van ezzel, csak remélni tudom, hogy lesz egy nagy társadalmi ellenállás a chipeltetés ellen.
#55 engem szórakoztat, nem csak ő unatkozik.
"Az csak egy kártya."
Ez meg csak egy chip ott van körülöttünk mindenhol. Ha én szabad akaratomból beültettetek egyet, akkor mi a gond?
Felőlem ültess. Sőt, legyen benne nyomkövető és legyen olyan amit egy gombnyomással fel is tudnak robbantani, vagy automatikusan felrobban ha piszkálják.
Csak ne legyen elvárás és ne legyen kötelező, mert én biztos nem ültetek magamba.
Nekem nem kell idegentest a bőröm alá. ENNYI.
A Bibliában pedig le van írva
" Minden társadalmi rétegre nyomást gyakorolnak, hogy vegyék fel a fenevad bélyegét. A fenevad bélyege nem valamiféle látható jel. Egyesek azért fogadják majd el a fenevad bélyegét, hogy elkerüljék a halálos fenyegetést"
Tehát a vírus miatti pánik, hisztéria mint nyomás, a vírus, mint "halálos fenyegetés". A mikrochip sem egy látható jel.
"kinek van értelme, számítsa ki a fenevad számát, mert egy embernek a száma az. Az ő száma pedig hatszázhatvanhat (RÚF)"
És akkor Bill Gates mikrochipje is WO/2020/060606 névre hallgat, persze ezt mindenki figyelmen kívül hagyja.
Én persze nem vagyok vallásos, de attól még le van írva ez az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!