Bill Gates miért pattog most ennyire a védőoltással? Nem is orvos.
"Ezen túl, elmondom neked ezt a pattogást. Bill Gates annak idején úgy 50 éve, elkezdett valamit az akkori számítástechnikában, amit senki más nem tudott. "
Lol, ne nevettess. A Windowst is a Mac-ről koppintotta.
"Lol, ne nevettess. A Windowst is a Mac-ről koppintotta."
Mac, pedig a Xerox másolat. Kár ezen rugózni, két zseni, akik egymást húzták felfelé és tették még nagyobbá.
Bill Gates amolyan őrült gonosz zseni fajta.
A Windows meg egy fos. Használj Apple gépet.
"A Windows meg egy fos. Használj Apple gépet."
Azért tegyünk már különbséget a szoftver és a számítógép között.
Amúgy meg azért nem használok Apple gépet, mert adott áron jobb teljesítményű számítógépet tudok venni.
38: értem... Tehát feltételezed, hogy BG azért akarja beoltatni az embereket, mert ezzel valami gonosz háttérhatalom, gyógyszergyár jól jár és ő ennek örül? Tehát szerinted BG maga az ördög és ezzel minden meg van magyarázva. Jól van, gratulálok...
Annyira gonosz, hogy azért támogatja a malária, AIDS, stb. gyógyszerének a megtalálását, azért fektetett bele hatalmas összegeket az alapítványába, azért támogatja szintén az alapítványán keresztül emberek millióit különböző formában (oktatás, gyógyszerek, gyógyászati eszközök vásárlása, ENSZ szervezetek támogatása, ingyenes oktatási platform támogatása és fel sem tudom sorolni még mennyit jótékonykodik), azért ajánlotta fel már most a halála utáni vagyonának 90%-át jótékony célokra, mert igazából ő nagyon gonosz és neki nem elég, hogy a világ második leggazdagabb embere és bármit megvehet, megtehet, ő sunyi módon egy alapítványon keresztül jótékonykodik... Eszem megáll mennyire buta emberek vannak... Persze a konteósokon nem lehet segíteni.
Ti azt hiszitek, hogy az élet egy tündérmese? Egy milliárdos nem fogja csak jótékonykodásból elosztogatni a vagyonát. Valami haszna kell legyen belőle. Ha nem keltett volna pánikot a média, észre se vettük volna hogy itt ez a vírus.
Nem tudom nektek miért jó az, ha mikrochipet rakattok magatokba, én ennek a gondolatától is irtózom. Nem akarok chipet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!