Bill Gates miért pattog most ennyire a védőoltással? Nem is orvos.
Nekem rossz tapasztalataim vannak az emberekkel.
A kérdésre nem válaszoltál. Miért jó az, ha mikrochipet raknak beléd? Sztem undorító, egy chip a bőr alatt..
Bár nyilvánvaló, hogy csak unatkozó troll vagy, de mivel épp nincs jobb dolgom válaszolok...
Ki mondta, hogy én szeretném ha mikrocsipet raknának belém? Nem szeretném. Remélem megfelel a válasz. :)
"Ha nem keltett volna pánikot a média, észre se vettük volna hogy itt ez a vírus."
Ja biztos, tudnál még egy olyan hétköznapi munkanapot mutatni, ahol egy országból elkezdik átszállítani a betegeket egy másik országba, hogy legyen hely az új betegeknek?
"Egy milliárdos nem fogja csak jótékonykodásból elosztogatni a vagyonát. Valami haszna kell legyen belőle."
Persze, hogy nem. Szeretettre vágyott, sokan nem kedvelték, cégét komoly támadások érték, ő volt a gonosz kapzsi monopolista.
Érdekes módon nem csak ő, hanem több gazdag is felszólalt az elmúlt időben az USA-ban, hogy jobban kellene a gazdagokat megadóztatni, visszahozni az amerikai álmot és ilyenek.
"Miért jó az, ha mikrochipet raknak beléd? Sztem undorító, egy chip a bőr alatt.."
Attól függ mit szolgál. Ha Elon Musk által létrehozott cég terve beválik, akkor azért sokak részére segítséget nyújtana a mindennapi életben.
Miben nyújtana segítséget?
Szerintem gusztustalan, egy idegentest a bőr alatt... Remélem nem teszik kötelezővé
Az egész chipes téma egy orosz filmrendezőtől elképzelése.
"Szerintem gusztustalan, egy idegentest a bőr alatt..."
Inkább meghalnál évtizeddel korábban, peacemaker beültetés helyett? Lennél rokkant, csak ne keljen protézist a testedbe helyzezni? Vakulnàl meg egy életre ahelyett, hogy mikrochippel az agyadba élhetnèd tovább a rendes életed?
Az más... Most az, hogy egy betegség miatt pacemaker kell valakinek az egy dolog.
De hogy önként vállaljam hogy belémültessenek egy mikrochipet, hogy megfigyelhessenek, meg azzal fizessek bankkártya helyett?? Hát ez egy elvetemült baromság. Azt kéne agyonlőni aki ezt kitalálta
"meg azzal fizessek bankkártya helyett?? Hát ez egy elvetemült baromság. Azt kéne agyonlőni aki ezt kitalálta"
Most miért, ilyen alapon a bankkàrtya is egy baromság, amikor van készpénz. Most ahhoz kell még terminál a boltba, internetes kapcsolat, stb. Bonyolult és felesleges.
Volt már olyan film amiben létezett.
Amúgy az nem baromság, hogy egy orosz rendező szerint Bill Gates mikrochipet akarna juttatni védőoltással a testbe?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!