Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Miért utálják ennyien Ukrajnát...

Miért utálják ennyien Ukrajnát/ukránokat?

Figyelt kérdés

Én spec. sokat voltam kint,kirándulások,városnézegetés.

Viszont van egy barátnőm,aki ott született itt élnek már 20 éve és állandóan megkapja,hogy "büdös ruszki" meg fujjogást,pedig addig semmi baja senkinek.

Azt nem értem,hogy igazából ukránok elég csendben vannak,nem szembemászóak nem zavarnak,szerintem akkor mégis miért utálják ennyien?

2010. júl. 28. 19:16
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:

Sőt az ukránok nem is kaptak semmit a magyaroktól.

A csehszlovákok kapták meg, akik elvették tőlünk, nem az ukránok.

Sőt, ők még a csehektől sem kapták meg, mert ugye az a Szovjetunióhoz került, majd feloszlott, így jutott az ukránokhoz.

Nekem személy szerint semmi bajom az ukránokkal, viszont van az emberben egy sztereotípia, hogy aki ukrán, az maffiozó.

2010. júl. 29. 12:00
 12/29 anonim ***** válasza:

ma 02:56

Na ne röhögtess csak azért hiszed hogy rengeteg ukrán él ott mivel a ruszinokat nem veszik as statisztikákba.

2010. júl. 29. 15:08
 13/29 anonim válasza:
48%

A magyarok mindenkit utálnak. Alapvető magyar mentalitás a gyűlölködés. Ez tartja össze a magyarokat. Már ha egy átlag középiskolába bemész, ott is mekkora egyetértés tud lenni a fiatalok között ha arról van szó, hogy zsidó,cigány,román stb. Vagy talán a legegyszerűbb példa a Magyar Gárda.

Képesek vagyunk megsértődni és örök haragot tartani egy másik néppel, csak azért mert néhány száz, vagy akár csak 50 évvel ezelőtt valami rosszat csináltak velünk, és nem vagyunk képesek felfogni, hogy azokból az emberekből már egy se él ma. Sokan haragszanak pl a Trianon miatt a környező országokra. 100 éve volt már lassan...

2010. júl. 29. 20:37
 14/29 anonim ***** válasza:
40%
Útólsó büszke lehetsz magadra magyarellenességből jeles!Felejtsük el hogy testvéreinket halomra mészárolták Erdélyben elvették ezeréves jussunkat bányákkal,milliónyi magyarral,gúnyt űznek belőlünk nap mint nap és még mi szégyelljük magunkat ugye?És még sorolhatnám.
2010. júl. 29. 23:24
 15/29 anonim ***** válasza:
26%
53-as. Látod magad mögött azt a két mosolygós bácsit fehér köpenyben? Engedd, hogy beadják a karodba azt a kis szurit. Csak egy kicsit fog fájni, de aztán minden rendben lesz. Soha többé nem kell majd az utcán fagyoskodnod és mindig lesz fedél a fejed felett, még kaját is fognak hozni a gumiszo...öhh lakosztályodba.
2010. júl. 29. 23:27
 16/29 anonim ***** válasza:
69%

"A magyarok mindenkit utálnak. Alapvető magyar mentalitás a gyűlölködés."

Hát persze.Már megint mi vagyunk a rosszfiúk,mert nem tetszik az hogy csak úgy szétszabdalták az 1000 éves országunkat,aztán az elcsatolt területeken irtották a magyarokat.

2010. júl. 29. 23:28
 17/29 anonim ***** válasza:
26%
Látszik hogy köcsög libsi vagy,alig várom már azt a napot amikor fel végleg lesz számolva itt.
2010. júl. 29. 23:30
 18/29 anonim ***** válasza:
65%

"amikor fel végleg lesz számolva itt."

A zavart beszéd gyakori első tünete a kibontakozó elmebetegségnek :)

2010. júl. 29. 23:31
 19/29 anonim ***** válasza:
40%
Ez nem beszéd te gyökér, hanem elírás :D Vigyoroghatsz,de te attól még egy kis köcsög antimagyar vagy, akiket a jövőben enyhén szólva nem fognak tolerálni.Az íráshibákba való belekötés pedig tipikus...
2010. júl. 30. 02:13
 20/29 anonim ***** válasza:
73%

:D:D besz@rás.

azért aki a Moszkva teret Szittya térré nevezné át, az azért tudhatna már írni.

Vagy még nem járta ki az általánost és megállt a három óvodánál.

Figyelj, szerintem mindenkinek jobb, hogyha azt mondod, hogy zavart a gondolkodásod.

Amúgy meg k*rvára nem az ukránok miatt kellene aggódnunk, hanem inkább a szlotákok vagy a románok miatt. A szlotákok lehet, hogy megjavulnak.

2010. júl. 30. 09:59
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!