Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Miért utálják ennyien Ukrajnát...

Miért utálják ennyien Ukrajnát/ukránokat?

Figyelt kérdés

Én spec. sokat voltam kint,kirándulások,városnézegetés.

Viszont van egy barátnőm,aki ott született itt élnek már 20 éve és állandóan megkapja,hogy "büdös ruszki" meg fujjogást,pedig addig semmi baja senkinek.

Azt nem értem,hogy igazából ukránok elég csendben vannak,nem szembemászóak nem zavarnak,szerintem akkor mégis miért utálják ennyien?

2010. júl. 28. 19:16
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
63%

"Vigyoroghatsz,de te attól még egy kis köcsög antimagyar vagy, akiket a jövőben enyhén szólva nem fognak tolerálni"

Igen, általában a széljobberek számára az ideológiájuk miatt egy szenvedés az élet, ezért egy Paradicsom-képben maguk előtt látnak egy náci-utópia jövőt, amikot majd "a mások bűnhődni fognak", pont mintha egy jehovást vagy egy keresztényt hallanék.

2010. júl. 30. 10:02
 22/29 anonim ***** válasza:
0%

ma 10:02

Leszarlak kedves antimagyar mehetsz elégítsd ki Fletót.Eljön az idő amikor leszámolunk veletek.

2010. júl. 30. 12:34
 23/29 anonim válasza:

"Útólsó büszke lehetsz magadra magyarellenességből jeles!"

Nem értelek, milyen magyarellenesség? Én csak tényeket írtam. Színmagyar vagyok amúgy, szóval nehogy azt gondold, hogy kissességi vagy ilyesmi :)

"Felejtsük el hogy testvéreinket halomra mészárolták Erdélyben" A te testvéreidet nem mészárolta senki halomra.

"Erdélyben elvették ezeréves jussunkat bányákkal,milliónyi magyarral" Tőled nem vettek el semmit. Amikor születtél, már el volt véve.

"gúnyt űznek belőlünk nap mint nap és még mi szégyelljük magunkat ugye?" És most mi mit csinálunk? Szidjuk a cigányokat, zsidókat, ukránokat, románokat, szlovákokat agyba főbe. Nem azt mondtam, hogy rosszabbak vagyunk a többieknél, csak azt, hogy először a saját háztájon kéne sepregetni.

"Hát persze.Már megint mi vagyunk a rosszfiúk,mert nem tetszik az hogy csak úgy szétszabdalták az 1000 éves országunkat,aztán az elcsatolt területeken irtották a magyarokat."

Ismételten, nem mondtam, hogy rosszfiúk vagyunk, csak azt mondtam, hogy nem vagyunk jobbak se. Megjegyzem, hogy amikor 895-896-ban mi jöttünk, akkor mi is szétdaraboltuk a jelenleg itt élő országok területét, és tuti hogy volt jósok népirtás, ahogy a mongol-hun hadviselést ismerem.

2010. júl. 30. 18:17
 24/29 anonim válasza:

Előző vagyok , igaz nem nekem szólt, de ezt nem birom szó nélkül hagyni :

"Leszarlak kedves antimagyar mehetsz elégítsd ki Fletót.Eljön az idő amikor leszámolunk veletek."

Erről beszéltem, amikor azt mondtam, hogy az alap mentalitás a gyűlölködés. Nem tetszik nekem egy másik ember véleménye, ezért inkább belezzük ki, akasszuk fel? nem érzed, hogy kicsit túlzásba vitted? Hiszen egy általad soha sem ismert embernek mondtad ezt !

2010. júl. 30. 18:20
 25/29 anonim ***** válasza:

ma 18:17

Eddig is tudtam hogy hülye vagy de azt nem hogy ennyire.

"Ismételten, nem mondtam, hogy rosszfiúk vagyunk, csak azt mondtam, hogy nem vagyunk jobbak se. Megjegyzem, hogy amikor 895-896-ban mi jöttünk, akkor mi is szétdaraboltuk a jelenleg itt élő országok területét, és tuti hogy volt jósok népirtás, ahogy a mongol-hun hadviselést ismerem."

Milyen országokat daraboltunk szét te nagyokos?????Ha??????Itt csak avarok éltek akik magyarul beszéltek mivel két rokon nép az avar és a magyar.Ha a morva mesére gondolsz el kell szomorítsalak mivel a szláv név is a latin slavusból ered ami rabszolgát jelent.Jelentéktelen számban voltak itt de nem volt semmijük vezetőjük se amikor visszatértünk a Kárpát-medencébe nem ellenálltak nem mészároltunk le senkit nem vagyunk mi romának vagy szlávok hogy ilyet tegyünk a mongoloknak közük sincs a magyarokhoz.Ha a hunokról ennyit tudsz akkor csak gratulálni tudok honnan szedted ezt valami tót hamisítványból?

Ha ennyire utálsz minket húzzál innen de nagyon gyorsan!Ilyenek miatt tartunk itt ahol!

2010. júl. 30. 18:27
 26/29 anonim ***** válasza:

ma 18:20

Szerintem te veszed túlzásba ezt a hungarofóbiát!Fáj az igazság ugye?

2010. júl. 30. 18:29
 27/29 anonim válasza:
11%

Aki nem magyar imádó az már hungarofóbiás?

Amit mondtam egy kritika volt a magyar népről, teljesen normális hangvétellel. Amit írtam rám is igaz, de próbálok változni a negatív dolgaimból. De hogy lássátok , hogy igenis vannak dolgok, amik miatt örülök, hogy ide tartozok :

-A magyar társadalomban ha népességszámra vetítjük, akkor sokkal több tudós, briliáns elme kerül ki!

-A finom ételek !

-Regény és novella íróink ( Gárdony Géza : Egri Csillagok a kedvenc regényem )

-Szép lányok :)

-Gyönyörű tájak

-BME :) ( Budapest Müszaki Egyetem )

A történelemről csak annyit, hogy szinte biztos, hogy én is tévedek meg ti is, mivel a történelem, amiről beszélünk több mint ezer éves, így lényegében az egész feltételezések tömkelege. De elnézést kérek, ha megsértettelek, valószínűleg, te jobban ismered ezt a témát.

"Ha ennyire utálsz minket húzzál innen de nagyon gyorsan!Ilyenek miatt tartunk itt ahol!"

Nekem még az ellenségeimet is szeretnem kell, mert Jézus Krisztus ezt mondja, szóval nem útálok senkit. A jobbik pártjának tudtommal az a jelmondata, hogy "Adjon az Isten szebb jövőt" . Ha azt akarjátok, hogy szebb jövőt adjon, akkor miért pont az ellenkezőjét csináljátok mint amit mond? Gyűlölködtök mindenhol.

Nem megyek sehova, itthon vagyok. És ez az "ott tartunk ahol" meg teljesen értelmetlen.

2010. júl. 30. 20:51
 28/29 anonim ***** válasza:

"azért aki a Moszkva teret Szittya térré nevezné át, az azért tudhatna már írni. "

Honnan tudod hogy mit akarok ? Ismersz ?

felcseréltem a szórendet, mit rugózol ezen?

"Vagy még nem járta ki az általánost és megállt a három óvodánál. "

Pont te mondod aki az írott szövegre beszédet mond ?:DDD

A szlotákok meg a románok reménytelenek, mindig is ilyenek voltak,nem fognak megváltozni.

De ahelyett hogy meghúznátok magatokat még mindig itt pattogtok,nektek áll feljebb.Fogjátok fel, nem nektek dolgozik az idő,leszállóágban vagytok :D

2010. júl. 31. 00:07
 29/29 anonim ***** válasza:
szerintem érdekes ország és az emberekről nem mondok véleményt, mert mindenki más, ahogy itthon is (:
2011. nov. 7. 18:18
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!