Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Miért utálja sok magyar a...

Miért utálja sok magyar a románokat?

Figyelt kérdés

Értem én hogy mi történt kb 100 éve de nem tudnánk ettől elvonatkoztatni csak száz éve történt.

Érthetetlen számomra hogy még mindig sok felnőtt, öreg, és kis gyerek gyűlöli a románokat.100 éve történt miért csinálják ezt.

Nekem van egy román barátom leszarom hogy mi ígyis úgyis jó fej ismerek még egy tucatnyi románt és egyik sem egy rasszista ember.

Talán még egy háborús veterán nagyapót megértenék aki kicsit rossz szemmel néz a románokra de azt nem értem hogy sok kis (nem mondom hogy hülye gyerek mert sokszor okos emberekről van szó)gyerek utálja a románokat.

Mit ártottak nekik a románok találkoztak e egyáltalán románokkal életük során hol tanulják ezeket az iskolába biztos nem ienre engem sose tanítottak(bárnagyanyám mondta hogy a dédanyám gyerekkorában ha iskolába jártak (már ha tudtak járni) már kicsiként lefikáztatták a románakat meg a többi szomszédunkat valami hülye versikével amiből csak annyira emlékszek hogy "verd a románt verd a tótot").

Igen körülbelül ez lenne a problémám.

2020. ápr. 24. 22:01
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

3-as...remélem nem gondoltad komolyan amit írsz a kinézetről... Ugyanolyan ember, mint más, ugyanolyan fehér bőrű.

De pl nagy hiúság lenne azt mondani mind a románok mind a magyarok Orbánjára, hogy nem cigányok. Mindkettőn tisztán látszik ez a vér, hiába próbálják nem ennek beállítani.

2020. jún. 16. 23:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!