Szerintetek, ha Kim Dzsongun meghalna, és a húga, Jodzsong kerülne a helyére, változna valami Észak-Koreában pozitívan, vagy továbbra is diktatúra maradna?
Figyelt kérdés
Elvégre elég naív dolog lenne pusztán a neméből kiindulva azt feltételezni, hogy emberséges vezető volna. Női diktátorok is voltak már a történelem folyamán.2020. ápr. 23. 08:45
11/18 A kérdező kommentje:
10: Mert Romániában rosszabbul élnek?
2020. ápr. 25. 11:22
12/18 anonim válasza:
Annál is rosszabbul tudnának élni?
13/18 anonim válasza:
Pusztán a neme alapján nem hiszem. Kim Dzsong-Unról is azt gondolták, hogy majd enyhítés várható, mert nyugaton tanult. A húga még kevesebb ideig élt Európában, mint ő.
14/18 A kérdező kommentje:
12: Mert talán még mindig üresek az élelmiszerboltok polcai? Külföldre sem mehet senki, még mindig a határon szökdösnek át? Az abortusz még tiltott? A 70 év felettiek még most sem kapnak ellátást? Még ma is vigyázni kell, mit mondasz, mert elvihet a securitate?
Néha az ember hajlamos egész abszurd sarkításokba bocsátkozni. Ez kb. olyan, mint amikor valaki azt írja, hogy szerinte Észak-Korea után Magyarország a legdiktatórikusabb ország. Persze, ez lehet irónia, de láttam már olyan kommentet, ami full komolynak tűnt.
2020. ápr. 26. 06:23
15/18 A kérdező kommentje:
ellátást=orvosi ellátást
2020. ápr. 26. 06:24
16/18 anonim válasza:
Szerintem már meghalt..Én remélem hogy lesz változás.
17/18 anonim válasza:
2014-ben eltűnt hónapokra. Ha meghalt volna, én szerintem azt már tudnánk. (Ha mégis, akkor sajnálom a szívműtétjét végzett orvost, mert neki kampec...)
18/18 anonim válasza:
#17 gondolom, külföldön csináltatta, nem a saját kórházaikban, amik leragadtak az 50-es években...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!