Miért lett ilyen fontos a "political correctness" vagy politikai korrektség?
Figyelt kérdés
Értem én, hogy néhány szó sértő de ezt miért nem lehet elviselni?
Miért nem mondhat mindenki azt amit akar? Ha megbánt az magánügy
2020. ápr. 21. 21:37
2/20 anonim válasza:
Az miért fontos neked, hogy f#szfej legyel masokkal?
3/20 anonim válasza:
Számomra például a politikai korrektségnél sokkal fontosabb, hogy kimondjam az igazságot.
4/20 meszike91 válasza:
# 2/3 Időpont ma 21:48
Mert az igazság kimondása már sokaknak sértő...
5/20 anonim válasza:
"Igazságot" (define igazság lol) kimondani úgy is lehet, hogy közben nem sértegetsz másokat. Jó esetben ezt már gyerekként megtanítják.
6/20 meszike91 válasza:
# 5/5 Időpont ma 22:04
Bárki bármin képes megsértődni, ez mostanában nagyon divatos.
7/20 anonim válasza:
Szard le. Mit tud ellened csinálni? Ha te már annyit megtettél, hogy nem voltál direkt sz#rarc, akkor onnantól kezdve nem te vagy a probléma. De itt nem ez történik (értsd: gyk-n főleg), hanem az, hogy követelik a jogukat ahhoz, hogy bánthassanak embereket. Persze ez nyilván csak addig tart legtöbb esetben, amíg nem ők a célpont.
8/20 anonim válasza:
Elvileg nem magukkal a szavakkal van a baj ha kimondják és konkretizálnak vele valamit, hanem ha szélsőséges és támadó jellegű megkülönböztetésre használják.
9/20 A kérdező kommentje:
Konkrétan az egész dologra, nem értem miért nem mondhat mindenki azt amit akar.
Nem vagyok f#szfej de ha az is lennék akkor is jogom lenne hozzá, ha velem valaki f#szfej akkor szépen elfogadom a véleményét vagy visszavágok, nem beszélek vele többet stb.
De nem sírdogálok, hogy "brűhű, Józsi csúnyát mondott büntessék meg"
2020. ápr. 21. 22:22
10/20 anonim válasza:
Én is pontosan ezt csinálom. De akkor most végülis mi értelme van ennek? Én f#szfej vagyok akkor legyen már ő is az? Meg fordítva? Meg inkább ne beszéljünk? Ez mire jó? Nem lenne egyszerűbb inkább csak jófejnek lenni? Jó, ennyit nem kérek, legyen egyszerűen csak az, hogy megadjuk a minimális tiszteletet egymásnak, és nem f#szfejkedünk. Remélem, érted mire célzok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!