Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Iránban, Oroszországban és...

Iránban, Oroszországban és Kínában nincs jelen a háttérhatalom?

Figyelt kérdés
Illetve a türk népeknél sem?

2020. ápr. 21. 16:28
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
56%

Én tettem fel a kérdést: mi az a háttérhatalom? Gonosz pékek konspirációja? Hitler él és felkelést zervez? Gyíkemberek irányítják Putyint?

Lehetséges hogy jobban átlátja a világ dolgait az, akit egy másodikas nyelvtanóráról is úgy vágnának ki mint macskát sz..rni és valójában befolyásos kutyatenyésztők zsinóron rángatják a politikai elitet?

2020. ápr. 21. 21:08
 12/41 anonim ***** válasza:
71%

Kezd a összeesküvés elmeletet a City of Londonnal.

Gondolod h a vilaghaboru utan minden szörnyű dolog megszűnt es szép a világ meg repkednek a pillangok?

2020. ápr. 22. 03:55
 13/41 anonim ***** válasza:
55%

#11 Ha már a nyelvtannál tartunk:

"Sörös" -> "Soros"

"enm" -> "nem"

"háttér nyelvtantanár" -> "háttér-nyelvtantanár"

"másodikas" -> "másodikos"

"úgy vágnának ki mint macskát sz..rni" -> "úgy vágnának ki, mint macskát sz..rni"

És hogy a kérdésedre is válaszoljak: a háttérhatalom a világ pénzügyi elitjét, a leggazdagabb és legbefolyásosabb embereket jelenti. Többek között a Rockefellerek, Rotschildok, néhány egyéb kőgazdag család, Bill Gates, Warren Buffet és igen, George Soros is. Az ő érdekeltségi köreikbe tartoznak a legnagyobb multicégek, gyakorlatilag az összes bank, illetve a teljes (legálisan működő) média. Mivel a média dönt arról is, hogy a választásokat ki nyeri, az országok nagy részében a kormányok is az ő embereikből állnak.

2020. ápr. 22. 07:29
 14/41 anonim ***** válasza:
60%

"Sörös" -> "Soros"

Szándékosan írtam így, de ezt te is tudod :)

"enm" -> "nem"

Elgépelés, de ezt te is tudod :)

"másodikas" -> "másodikos"

[link]

Az én verzióm is helyes :) Másodikas vagy te is? :)

Komolyan b..szdmeg találtál egy vesszőhibát? :D Hadd simogassam meg a kobakodat, te Söröske.

Na, de akkor megvan mire gondoltok. A háttérhatalom szerintetek a befolyásos embereket jelenti... de hát az ég áldjon ketté titeket, alapból ők az igazi hatalom is. Van olyan naív valaki, aki azt hiszi, hogy a dollármilliárdosoknak nincs lobbiereje? Komolyan az a kérdés, hogy a befolyásos embereknek van-e befolyása? :DDDDDDDDDD

2020. ápr. 22. 10:56
 15/41 anonim ***** válasza:
62%
Szóval te is elismered, hogy létezik háttérhatalom, csak eddig tagadtad a létezését, mert azt sem tudtad, mit értünk alatta :)
2020. ápr. 22. 12:43
 16/41 anonim ***** válasza:
39%

Nem ilyen egyszerű. Magával a kifejezéssel van bajom, meg a kérdés teljes értelmetlenségével.

Gyakorlatilag az a kérdés: Iránban, Oroszországba és Kínában van-e befolyásuk a befolyásos (nem politikus) embereknek? Igen van. A világtörténelemben soha, semmikor nem volt olyan hely, ahol ne így lett volna. Hiszen a szó definicióját kérdőjelenzé meg, ha nem így lenne. Ezer módon tehetsz szert befolyásra, pénzzel, valamilyen tehetséggel (jó a hangod, ügyesen szerzel zenét, stb.) vagy szimplán a személyiségeddel.

Ráadásul ami leginkább zavar, hogy egy konteós hülyeségbe torkollik ez is. Miért fáj az neked, hogy mondjuk Bill Gates lobbizik valamiért? Ő most emiatt gonosz? Vagy törvénytelent tesz? Erkölcstelen? Biztos hogy nincs igaza? Te sose próbáltál a befolyásoddal, tekintélyeddel élni? Költői kérdés, mert nyilván igen.

Ha nem tetszik amit csinálnak, akkor te meg lobbizz ellene, gyűjts petíciót, győzd meg a választókerületed képviselőjét, szervezz tüntetést...

2020. ápr. 22. 13:26
 17/41 anonim ***** válasza:
80%
Nem, ott én vagyok a háttérhatalom.
2020. ápr. 22. 19:27
 18/41 anonim ***** válasza:
76%

Jól látod. És Szomáliában sincs, továbbá Észak-Koreát is javaslom, hogy bevedd a legjobb országok közé, ahol nincs háttérhatalom... bár ha Bil Gates az, akkor sajnos Windows mindenhol van, talán, talán Észak-Korea lesz a te helyed. De ne feledjuk Magyarországot se! Itt sincsenek független bíróságok, sajtó meg ilyen baromságok. Remélem tetszik, welcome to Hungary!

Van itt egy lista, hátulról kell kezdeni, az elején vannak azok, ahol nagyon erős a háttérhatalom:

[link]

Mondjuk sajnos ez a háttérhatalom nyelvén van.

2020. ápr. 22. 19:49
 19/41 anonim ***** válasza:
38%

"Miért fáj az neked, hogy mondjuk Bill Gates lobbizik valamiért? Ő most emiatt gonosz? Vagy törvénytelent tesz? Erkölcstelen? Biztos hogy nincs igaza?"

Azért, mert nekem, valószínűleg neked is, illetve az emberiség nagy részének kára származik belőle. Lásd pl. most a koronahisztit, aminek a valódi célja nem az egészségünk megőrzése, hanem a gazdasági világválság. Azzal megint csak a háttérhatalom jár jól, szinte mindenki más rosszul.

2020. ápr. 22. 19:58
 20/41 anonim ***** válasza:
24%

"Azért, mert nekem, valószínűleg neked is, illetve az emberiség nagy részének kára származik belőle. Lásd pl. most a koronahisztit, aminek a valódi célja nem az egészségünk megőrzése, hanem a gazdasági világválság. Azzal megint csak a háttérhatalom jár jól, szinte mindenki más rosszul."

Te jól vagy? :D Bill Gates kotyvasztotta otthon a koronát, hogy utána jól megijedjen mindenki, mindenki szabaduljon a részvényeitől, amitől az összes részvénytársaság értéke esik és csökken a milliárdosok vagyona... várj, ez miért is jó neki?

2020. ápr. 22. 22:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!