Lehetséges, hogy Európában már korábban pár hónappal ezelőtt is jelen volt a koronavírus? Bőv lent
Figyelt kérdés
Azon gondolkoztam, hogy a kínaiak elég sokáig titkolták, vagy nem voltak hajlandóak felismerni, hogy járvány van az országban. Miután kiderült, rövid időn belül megjelent a vírus Európában is, nyilván, mert már számítottak rá, tesztelték a gyanús egyént stb. De nyilván korábban is utaztak emberek Európa és Kína között, és ha meg is betegedett valaki, akkor annak is járványszerűen már terjednie kellett volna korábban. Számomra ez fura.2020. márc. 30. 10:01
1/5 anonim válasza:
Olaszoknál most azt kezdték el nézni, hogy tavaly nagyon sok ember halt meg tüdőgyulladásban ünnepek előtt. Szóval már biztos, hogy korábban is itt volt.
2/5 anonim válasza:
Még az is lehet! Nekem is voltak nagyon hasonló tüneteim még február elején, mint amiket felsoroltak. Aztán pár nap után már jól is voltam. Az érdekes az, hogy idősebb emberekkel élek, akik viszont meg sem érezték, nem kapták el tőlem. Teszem hozzá, hogy az egész családom nagyon erős immunrendszerű, rák pl. nem is volt soha nálunk.
4/5 anonim válasza:
Karácsony előtt. Azt hívjuk ünnepek előtti szakasznak. Miután tavaly oktoberben tört ki ez a járvány.
5/5 anonim válasza:
Októberben? Nem karácsony körül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!