Az USA belerokkanhat ebbe a vírusba?
Az USA egészségügyi rendszere teljesen más, mint ahogy az Európában megszokott. Sokaknak nincs is biztosítása, és nem is mennek orvoshoz, mert egy vázsgálat százezres nagságrend, a kórházi kezelés meg milliós (forintban persze).
Simán lehet, hogy sokkal több lesz emiatt a fertőzés és a haláleset. Kérdés, hogy a megelőző intézkedéseket mennyire veszik majd komolyan, mert a rendőrség és a katonaság viszont sokkal komolyabb, mint nálunk, tehát az visszatartó lehet.
Koronavírusra Trump ingyenessé tette a vizsgálatot
Ha belerokkanni nem is fog, de súlyosabban fogja őket érinteni a dolog, márpedig azért, mert millióknak még egészségbiztosítása sincs, akinek van, az sem megy sokszor orvoshoz, mert még így is a pénztárca mélyére kell nyúlni. A kórházak több mint 90%-a privát, ezáltal annyit számlázhatnak fel, amennyit akarnak.
Statisztikák szerint a kórházi számlák okozzák a pénzügyileg csődbement amerikai családok kb 80%-át.
Te olvass utána. Én már január eleje óta minden nap nyomon követem a vírus terjedését ezen az interaktív térképen, így pontosan tudom, mikor hol jelent meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!