Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Visszaesés a vírusba?

Visszaesés a vírusba?

Figyelt kérdés

Ez a 4. alkalom, hogy visszaestem a hasmenős vírusba. Diétáztam, de viszont a diéta közben ettem csirkemellet. Azt is el kell hagyni a diéta során?

Orvos azt mondta, hogy nagyon szigorú diétát kell tartanom.

Vagy lehet attól is, hogy életmódot váltottam? (Éjjel dolgozom, nappal alszom heti 7 napon)

2018. dec. 1. 22:39
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha már több mint tíz napja megy ez a hasmenősdi, akkor az nem vírus. KEll egy székletleoltás baktra, de nagy eséllyel negatív lesz, egy hasi UH, egy nagylabor, meg egy beutaló gasztroenterológiára...
2018. dec. 1. 23:37
 2/4 A kérdező kommentje:
Jajj bocsánat ezt én írtam hülyén. Nem egyfolytában megy a hasam. Volt 3x ilyen 3-4-5 nap kihagyás amikor teljesen normális volt a székletem, de aztán ettem egy brassóit vagy egy oldalast és belobbantak a beleim tőle. Ezt kétszer játszottam el, és úgy néz ki harmadszorra is mert megint ettem 4 szelet roston csirkét.
2018. dec. 2. 00:01
 3/4 anonim ***** válasza:
Ez nem vírus. Ki kell vizsgálni.
2018. dec. 2. 00:07
 4/4 A kérdező kommentje:

Nem azt mondom, hogy vírus. Voltam orvosnál, begyulladtak a beleim amiért zsírosakat ettem amikor erősen diétáznom kellett volna.

És az orvos azt mondta kell idő amíg rendeződik. Ezt 5 napja mondta. Arra vagyok kíváncsi, hogy tényleg kell-e idő?!

2018. dec. 2. 01:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!