Törvényszerű hogy belehaljon a Corona vírusba?
Nem törvényszerű, de biztosan kórházi kezelesre szorul majd, intenzív osztályon.
Viszont én azt vallom, aki volt akkora hős hogy legyőzte a rákot, az bármire képes.
Vigyázzon magára, maszk és gumikesztyu nélkül sehova ne menjen, és ha teheti inkább maradjon otthon.
A lehető leghamarabb beszéljen velük. Kérjen meg háziorvost, hogy beszéljen a fejükkel. Ha ideje engedi biztos megteszi.
Végső esetben rendezze át az életét. Ne mozduljon ki a szobából, csak éjszaka. Így legalább közvetlenül nem találkoznak. Már az is valami. Legyen saját evőeszköze és minden ami kellhet. Saját maga mosogasson, mosson... Szerintem érthető mire gondolok.
Ilyen helyzetben ezt lehet tenni szerintem.
Nekem kettő krónikus betegségem van. Valószínűleg nincs esélyem ellene, ha elkapom. Változtattam sok dolgon. Szerencsére a család is.
Vigyázzatok magatokra!
Kesztyű,maszk,fertőtlenítő,alapos mosás és takarítás.:)
Kerüljétek a tömeget és reméljük nem lesz baj.
Egy primer immunhiányos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!