Milyen tulajdonságokkal, jellemvonásokkal tudnátok jellemzni Donald Trump-ot?
Figyelt kérdés
Pl arrogancia, nekem ez jutott valahogy eszembe elsőként.2020. márc. 4. 07:29
1/13 anonim válasza:
Kétszínű, hazug, hazaáruló. Továbbá nem jellemvonás, de egy bizonyos népcsoport érdekeit szolgálja a sajátja helyett.
4/13 anonim válasza:
Olyanokkal, amik nem etikusak, ha én névtelenül leírom, miközben ő nevesített, de amelyek miatt soha nem választanám elnöknek, ha én amerikai volnék választójoggal, és volna egy csöppnél több eszem.
5/13 anonim válasza:
Infantilis, ostoba, sértődékeny, hisztis.
7/13 anonim válasza:
Tudatlan, idióta bohóc, aki csak a vagyona és az emberek hülyesége miatt lett elnök, de amúgy marhára nem oda való.
8/13 anonim válasza:
XD, látom a sok DK-st.
Novemberben újra vissza lesznek zavarva..
9/13 anonim válasza:
10:06: hű, már az USÁ-ban is ott a DK? Világvége! Fletó világuralomra tör!
10/13 anonim válasza:
Ostoba, kártékony, nagyképű, szexista, rasszista, populista, környezetszennyező, bunkó. Ami így hirtelen eszembe jutott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!