Trumpnak mi a jó tulajdonsága?
Adom a négyesét.
Még hozzátenném, hogy nagyszerű apa, az alapján persze amit hallottam. Nem kényeztette el a fiát, hanem szépen mindenért meg kellett dolgoznia, emellett viszont támogatta, csak persze nem anyagi, hanem apai szempontból.
Valamint reálisan fogja fel a világot, lehet a rasszista szóval dobálózni, de az, hogy át akarja vizsgáltatni az illegális bevándorlók előéletét, akik miatt a legtöbb robbantás is van Amerikában, szerintem teljesen jogos az amit tesz.
Talán még az is, hogy törtető alkat, nem áll meg félúton, mindig cselekszik, és -általában- el is éri a célját.
Most ő zavar téged. Minden emberben van egy parazita, ez nem hagyja, hogy ne találj valakit, aki zavar. Ez a parazita nem az ember valódi arca, na most sokan azt hiszik. Ez a parazita funkciója az unalmmentesség, bőven kitölti az "üres" életet. Hosszú az út, mig valaki felismeri, hogy inkább utálattal tölti ki életét, hogy ne érezze saját sivárságát. Engem inkább gondolatok zavarnak, mint emberek. Pl. "Ne bízz senkiben." Nagyon rossz gondolat.
A kérdésedre a választ az a jelenet adja, amikor a félreállított ügynöknek megadta a tiszteletet, és a biztató...ezt mind az arckifejezéssel, testbeszéd...bár színész volt...nekem akkor is őszintén jött le, kikockáztam a jelenetet, úgy néztem az apró rezdüléseket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!