Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Észak Korea-ban mi történik...

Észak Korea-ban mi történik azzal, aki ismeri Kim Dzsongum feleségét (részletek kent)?

Figyelt kérdés

Először is elnézést, mert lehet, nem ez a jó kategória.

Egy videóban mondják azt, hogy Kim Dzsongun feleségét senki sem ismeri, így senki sem tudja a leánykori nevét, életkorát, stb.

Viszont, mivel ő is Észak Koreában élt, akkor voltak neki osztálytársai, tanárai, orvosa, stb., akik ismerték őt és, akik tudják ezeket az információkat.

Nekik tilos gondolom idegeneknek beszélni a nőről. Gondolom, ha elkezdik mesélni, hogy "Te, én Kim Jong-un nejével jártam egy bölcsibe, csak akkor Szabó Ilonka volt a neve." akkor megy a börtönbe.

De a kapcsolatot is meg kell szüntetniük? Mondjuk, tegyük fel, ha valaki leszólítja az utcán, mert ismeri, akkor lesz valami következménye?

Illetve a nőnek lehetnek barátai a múltból, akikkel találkozik, akik átjárnak hozzá, stb?

Előre is nagyon szépen köszönöm a válaszokat!

2020. jan. 3. 19:58
 1/4 anonim ***** válasza:
93%
Valószínűleg eszükbe sem jutna ilyesmivel felvágni (elég keményen át vannak dolgozva), talán szerencsésnek érzik magukat de akkora a terror, hogy inkább nem szólnak egy szót sem. Ott már azért is elvinnék, ha csak a gyanúja felmerül, hogy ismeri.. képzeld mi lenne, ha valaki mondjuk járt volna vele? :D persze ilyen elő sem fordulhatott
2020. jan. 3. 20:05
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Huuu ez egy tök jó kérdés, csak a válaszok miatt vagyok itt bocsi xĐ Nekem nincs sok öltetem, lenne pár de feleslegesnek tartom leírni
2020. jan. 3. 20:43
 3/4 anonim válasza:
100%
A feleség ki se léphet az utcára egyedül, még terhesen se mutatkozhatott a nyilvánosság előtt akkor az hogy találkozzon a barátaival biztos hogy nem megengedett neki. Amugy érdekes felvetés.
2020. jan. 5. 02:09
 4/4 felkelhetetle ***** válasza:
100%

Gondolom annak a rétegnek nem is érné meg ilyen dolgokat elmondaniuk, az a réteg valószínűleg luxus körülmények között él akik egy légtérben tartózkodhatnak vele miért adnák ezt fel egy kis pletykálásért cserébe? Mellesleg nem is hinném hogy túl sok érdekes információt tudnának mondani, hiszen Kim Jong Un svájci tanárai is beszéltek hajdani tanítványukról és nem tudnak semmi különöset elmondani róla, csak olyan dolgokat amelyek bármelyik más tanítványukra is ráillenének

Az a baj kérdező hogy te a mi társadalmunkból indulsz ki ,, leszólja valaki az utcán" - ez nem valami életszerű az ö társadalmukban 😀 Ha meg is van az a réteg, aki ilyen dolgot megtehet azok hálásak annak a rezsimnek vagy már nem élnek

Valószínűleg te azon szerencsésekhez tartozol, akik nem éltek hasonló rendszerben, egy ilyen rendszerben a szomszédodnak sem mondhatsz el akármit mert sosem tudod ki fog ,,jelenteni"

2020. jan. 6. 09:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!