Melyik évben született Kim Dzsongun? Részletek lent.
Figyelt kérdés
Odáig tudom hogy vagy 1982, vagy 1983, vagy pedig 1984, de nekem pontos dátum kellene, és forrással alátámasztva.2014. febr. 9. 23:26
1/5 anonim válasza:
2/5 A kérdező kommentje:
Első:
Wikipédián szerkesztő vagyok, és megsúgom, azt a dátumot én írtam ki oda. De még ez se biztos. Ezért is kérdezem, ki mit tud róla..
2014. febr. 10. 21:18
3/5 anonim válasza:
Miért írsz ki olyat, ami egyáltalán nem biztos?
4/5 anonim válasza:
Erre senki nem tud majd biztosat mondani,mert Észak-Koreában ilyeneket nem hoznak csak úgy nyilvánosságra és ha még meg is tennék,akkor is simán meghamisíthatják mert a Bölcs vezér le akar tagadni 1-2 évet vagy ilyesmi..
5/5 A kérdező kommentje:
A fenti évszám közül valamelyik, és egyre több helyen 84-et írnak, ezért "merészkedtem" kiírni.
2014. febr. 11. 21:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!