Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Ha az USA meg akarná szállni...

Ha az USA meg akarná szállni Iránt és megkérne minket hogy segítsünk nekik ebben, akkor hány katonát tudnánk küldeni?

Figyelt kérdés
Cserébe a segítségért fizetségként biztosan kapnánk iráni olajat, tehát anyagilag megérné Magyarországnak.

2020. jan. 3. 18:29
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
64%
Nem kell kérni. Ha megy a NATO mi is megyünk ingyen.
2020. jan. 3. 18:36
 2/14 anonim ***** válasza:
32%
Víztisztító brigádokat tudnánk küldeni és közmunkás ételhordókat
2020. jan. 3. 18:49
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
A NATO nem fog menni, attól nem kell félni.
2020. jan. 3. 18:58
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Megérné magyaro.nak az lehet... De ha épp téged soroznának be? :/ Reméljük a legjobbakat, hogy nem lesz semmi
2020. jan. 3. 19:15
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Magyarországnak az fogja legjobban megérni ha kimarad az ilyesmiből!
2020. jan. 3. 19:19
 6/14 A kérdező kommentje:

4-es, miféle "besorozás" ? Olyan nincs már vagy 15 éve...

De ha hivatásos katona lennék én szivesen mennék bármilyen külföldi katonai küldetésre, az nem is igazi katona aki fosna ilyesmitől.

2020. jan. 3. 19:25
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan én is így gondolom, 4es vagyok amúgy.. Voltam katona én is :D és igaz hogy nincs olyan azthiszem 2004től, de háború esetén lenne ismét..
2020. jan. 3. 19:40
 8/14 A kérdező kommentje:

Igen, háború esetén lehetne sorozni, de ez azért nem "honvédő" háború lenne, hanem amolyan "demokrácia-teremtő" mint az iraki is volt. Ott a lengyelek segítettek be az amcsiknak, kaptak is egy saját szektort, de csakis hivatásosok mentek ki (jó kis extra fizuért), pedig akkoriban szerintem még ott is voltak sorkatonák.

2020. jan. 3. 19:58
 9/14 anonim ***** válasza:
Nem a NATO csak akkor avatkozik be ha egy NATO tagállamot támadnak meg. De ha egy NATO tagállam támad meg egy országot akkor nem kell beavatkoznia.
2020. jan. 5. 00:15
 10/14 anonim ***** válasza:

A Nato egy védelmi szövetség , amíg az egyik tagállam támad addig nem kell segítenijük neki .

De , ha az egyik tagállamot támadás éri , akkor indul meg az összes Natos tagállam a hadsereggel

2020. jan. 5. 02:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!