Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Ez a YouTube sunyi cenzúrája?...

Ez a YouTube sunyi cenzúrája? Más is észre vette már? Már paranoiás vagyok?

Figyelt kérdés
Úgy használom a YouTube - ot, hogy kijelntkezve nézek alapból videókat, de ha hozzá szeretnék szólni valamihez, vagy like - ot adni, akkor bejelentkezem, mert az kell hozzá ugyebár. Észre vettem, hogy néha nem válaszolnak a hozzászólásokhoz fűzött kommenteimre. Kijelentkezdem és megnéztem, hogy olyan módban mit mutat a komment szekció. A válaszom sehol sincs az adott komment alszekciójában. Belépek ott megint úgy mutatja, mintha el lett volna küldve. Kilépek, megint sehol, a másik nem válaszol rá, tehát lényegében a YouTube, az én szemszögemből nekem úgy mutatja, mintha ki lenne írva a kommentem, de közben nincs, mert csak én látom. Lényegében nem lehet tudni, hogy mikor küldi el valóban és mikor csak "átver". Nem használok trágár szavakat benne. Ez valami sunyi cenzúra akar lenni? Az oldal legutóbbi húzásai után nem lennék meglepődve.

2019. dec. 27. 22:13
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%
Hát, a gyűlölködő rasszista kommenteket jobb is ha cenzúrázzák, mert azokkal tele van a komment szekció.
2019. dec. 28. 14:33
 12/14 anonim ***** válasza:
35%

"Hát, a gyűlölködő rasszista kommenteket jobb is ha cenzúrázzák, mert azokkal tele van a komment szekció"

És hogy mi a gyűlölködő és rasszista azt persze a liberálisok döntök el, tehát azt írhatsz le amit a liberálisok megengednek. Ez nem más mint diktatúra.

2019. dec. 28. 14:39
 13/14 anonim ***** válasza:
Az biztos, hogy működik a kettős mérce ott is.
2019. dec. 28. 17:40
 14/14 anonim ***** válasza:
Volt barátnőmet is csúnyán lehordták ott mikor migráns kérdésben őket védte. Minden ribinek lehordták. Sajnos már nem vagyunk együtt, egy migránssal él azóta.:(
2019. dec. 29. 09:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!