Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Svédországban valóban olyan...

Svédországban valóban olyan rossz a közbiztonság, mint ahogyan a magyar média mondja?

Figyelt kérdés

[link]

Ha viszont nem olyan rossz, miért érte be a szélsőjobboldali Svéd Demokraták támogatottsága a Szociáldemokratákét?

2019. dec. 17. 10:06
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Lehet ami a svédeknek rossznak tűnik, az számunkra valami elérhetetlen jó lenne.
2019. dec. 17. 13:18
 12/16 anonim ***** válasza:
91%

"Lehet ami a svédeknek rossznak tűnik, az számunkra valami elérhetetlen jó lenne."

Pontosan. Ami egy svédnek rossz fizetés az egy magyar embernek álomfizetés lenne. Szerintem Svédország még most is ezerszer élhetőbb mint Magyarország.

2019. dec. 17. 13:47
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Szeretnék én olyan "rossz" közbiztonságot vagy egyáltalán olyan "rossz" életkörülményeket mint Svédországban.
2019. dec. 17. 14:09
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

"Szeretnék én olyan "rossz" közbiztonságot vagy egyáltalán olyan "rossz" életkörülményeket mint Svédországban."

Alapból vicc kategória az egész. Kelet-Európai prolik fikázzák Svédországot ami egy jóléti gazdag állam, közben meg itthon megkéselnek 500 Ft-ért, a kórházakban meg se orvos se gyógyszer.

2019. dec. 17. 14:19
 15/16 anonim ***** válasza:
69%
Nem tudom Mo-onmit is mondanak Svédországról. Èn itt élek Svédországban egy kb 50.000 fös városban. Szerintem szar a közbiztonság. Nyilv+an nem fognak minden utcasarkon megt+amadni, de a 3 nagyvárosban (Stockholm, Malmö, Göteborg) azért nem egy okos ötlet éjszaka mászkálni. Minden területnek megvannak a gettói, ahol manapság a papir nélküli menekültek garázdálkodnak. Mivel nincs bevételük ezért egyéb úton próbálnak pénzt szerezni pl rablás és kabitószer forgalmazás. Nagyon sokszor támadnak meg fiatal nöket éjszaka, akik bulizásból mennek haza. A rendörségnek már nincs kapacitása felderiteni minden ügyet. Sokszor, ha senki nem látott, hallott semmit, az ügy lezárva, mert nincs miböl kiindulni. Nagyon sok a bandaháború. Ezek mind kábitószerrel kapcsolatosok, én területem/ te területed téma. Egyszerü ember ebbe ritkán keveredik bele. Sok a gyilkosság, de ezek nem random áldozatok, hanem tudatos célpontok. Szerintem a bünesetek nagy részét bevándorlók követik el. Van egy pár keleteurópai bünözö is, nem csak szinesbörü. És persze sok a kocsigyújtogatás poénból (vagy nem tom mi a céljuk). De itt is azt mondja sok politikus, hogy nincs itt kérem semmi baj.
2019. dec. 19. 18:51
 16/16 anonim ***** válasza:
19%

15.

Ezek svéd szavak?

Nyilv+an ,

megt+amadni

2019. dec. 20. 12:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!