Mivel az Európán kívüli migránsok integrációja egyértelműen csőd Európában, miért kell mégis erőltetni a bevándorlást és a kvótákat?
Nem politizálok különben, nem is értem ezt a nagy hajcihőt az egyszerű emberek részéről, amikor a számukra tökmindegy, ki a polgármester, meg a kormányfő.
Az viszont mindenkit érint, ha ellenséges, kőkemény harcias csavargók özönlik el a környezetét.
"Azt értem, hogy Szíriából Izraelen és Egyiptomon keresztül eljutnak Líbiába, meg Marokkóba (ugye így gondolod?) a háború elől menekülve, na meg Török és Görögországba, meg más balkáni országba, de akkor már nincs háborús veszély, miért nem maradnak ott?"
Talán mert Törökországban van már igy is 4 millió menekült és nem tud többet ellátni. Aztán azért is mert nyilván te is egy olyan helyre menekülnél ahol el tudnak látni. Az 56-os magyarok sem Albániába menekültek hanem Nyugat-Európába, USA-ba, Ausztráliába.
"Azért zavar, amit csináltok, mert rákereshetek én az interneten bármire, ha nincs meg a hivatkozott tanulmányok neve;évszáma;szerzői;hitelesítése;fordítása;akármilye, akkor egyrészt elfogunk beszélni egymás mellett, másrészt ha rossz tanulmányt találok meg a témában mi lesz? Visszaküldtök böngészni azt, ami nektek már megvan, csak derogál megosztani?"
Vettem a fáradtságot, és írtam neked 2 nevet Németországból, akik ráerősítettek arra amit írtam, vagy amit a kérdező írt. Ha nincs igazam, akkor cáfold meg te is valami hasonlóval. Sőt, ajánlom olvastra a Polgári Szemle 2. évfolyamának 12. számát, ahol a neves szerző forrásokkal alátámassza ezeket a dolgokat, egy nagyon terjedelmes cikkben. Várom forrásaid ha esetleg tévednék.
"Talán mert Törökországban van már igy is 4 millió menekült és nem tud többet ellátni. Aztán azért is mert nyilván te is egy olyan helyre menekülnél ahol el tudnak látni. Az 56-os magyarok sem Albániába menekültek hanem Nyugat-Európába, USA-ba, Ausztráliába."
Az 56-os magyarok hova menekülhettek volna, amikor szovjet csatlósországokkal van az ország körbevéve, kivéve Ausztria? És onnantól nem volt beleszólásuk, hogy hová kerülnek. Ezért nagy hülyeség összemosni őket napjaink migránsaival, akik amiatt vergődnek, hogy nem mennek a finnekhez mert hideg van, a norvégoknál meg sok az öreg.
"Az 56-os magyarok hova menekülhettek volna, amikor szovjet csatlósországokkal van az ország körbevéve, kivéve Ausztria? És onnantól nem volt beleszólásuk, hogy hová kerülnek. Ezért nagy hülyeség összemosni őket napjaink migránsaival, akik amiatt vergődnek, hogy nem mennek a finnekhez mert hideg van, a norvégoknál meg sok az öreg."
Eléggé feltűnő hogy gazdag országokba mentek. Nem álltak meg Ausztriában hanem sokan például az USA-t célozták meg vagy Ausztráliát. De nem ítélem el őket, mert ha menekülnöm kellene nem Örményországba mennék nyilván hanem gazdag országba ahol befogadnak.
"Eléggé feltűnő hogy gazdag országokba mentek. Nem álltak meg Ausztriában hanem sokan például az USA-t célozták meg vagy Ausztráliát. De nem ítélem el őket, mert ha menekülnöm kellene nem Örményországba mennék nyilván hanem gazdag országba ahol befogadnak."
Az esetleg nem volt feltűnő, hogy mennyire könnyen integrálódtak? És az sem, hogy nem az ellátórendszeren csüngtek? A mai migránsokkal mi is a helyzet ilyen téren?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!