Mivel az Európán kívüli migránsok integrációja egyértelműen csőd Európában, miért kell mégis erőltetni a bevándorlást és a kvótákat?
16/20
Fidesz kurmányod max neked van tesa, most három arab orvosból következtetbve mindegyik művelt nem? Haha. Akkor gondolom a Calais alagútnál meg az M1en gyalogló ezrek mind diplomás orvosok. Papir nélkül.
#21 "kkor gondolom a Calais alagútnál meg az M1en gyalogló ezrek mind diplomás orvosok."
Ugyan ugyan, nem gondol ő ilyet, nem mind orvos.
Hiszen tudhatnád, van közöttük rengeteg informatikus is meg nagyon sok jól képzett szakmunkás is. Csak szégyenlősek és azért nem dolgozik még 10%-kuk sem évek óta. :)
# 21
Elképesztő hogy még mindig sokan benyalják a Fidesz kurmány migránsozását. Ki mondta hogy mind művelt? Van közöttük diplomás meg elemit végzett vagy még annyit sem. Szükség volt és van is mindegyikre Nyugat-Európában. Szerinted majd németek fognak beállni a szalag mellé dolgozni meg mosogatni, takarítani? Hát nem. Ezért hívják be a magyarokat, arabokat stb. Lényeg hogy az Európán kívülről érkezők is többségében dolgoznak.
"Csak szégyenlősek és azért nem dolgozik még 10%-kuk sem évek óta."
Honnan veszed ezt a 10%-ot? Irták a neten? :) Idióta.
Nem bolondok azok, hogy munkát vállaljanak.
Akkor már nem jár nekik a téli, nyári ruha, cipő, a napi élelmiszercsomag, az ingyen bérlet, ingyen lakás és természetesen a segély sem, így hát tanulgat még pár évig németül, a der-ig négy év alatt eljutott, most tanulja a die-t és távlati tervben van a das.
Nem a TV-ben szereztem az információt, hanem kint dolgoztam egy évtizedet.
Talán elég, ha azt mondom, még a kint élő törökök is gyűlölik ezeket.
Sokan vannak, akik szerint Merkelt és a bandáját fel kellene akasztani.
Szerintem a németek többsége így vélekedik és egyre többen lesznek.
Európába a csürhe özönlik, aki tud és akar is valamit dolgozni, az otthon marad, nem indul gyalog neki a vakvilágnak.
A 10% is irreális, egyszerűen képtelenek a munkára, hiszen azért menekültek el otthonról, hogy ne kelljen semmit se csinálniuk.
"A 10% is irreális, egyszerűen képtelenek a munkára, hiszen azért menekültek el otthonról, hogy ne kelljen semmit se csinálniuk."
Az ugye nincs meg hogy Szíriában közel 10 éve háború van? Továbbá kevered a menekültet és a gazdasági bevándorlót. A Fidesz kurmány egybemossa kettőt, a hülyék pedig maguktól nem tudják megkülönböztetni. A menekültnek nem kell dolgoznia, mert nem azért jött hogy dolgozzon hanem mert elüldözték vagy elmenekült a háború elől. A befogadó állam gondoskodik róla x ideig. Fel tudod ezt fogni?
Na és te fel tudod azt fogni, hogy nincs olyan státusz, hogy gazdasági menekült?
Mindenkit egy kalap alá vesznek, a késes afgán 'palesztint' is, a fekete afrikait, a marokkóit, a líbiait, mind politikai menekült, közben a szíriaiak meg otthon lődözik egymást.
"Ez az internetes válasz tényleg nagyon buta volt. Lásd.: egy könyvben olvastam, hogy a lepkék igazából méhek. -Mi a könyv címe?
-Ott a könyvtár, ne nekem kelljen már megmondani..."
Mi gátol meg abban, hogy beírd a google-be, hogy pl.: "Németország, integráció, migránsok" ?
Így rá lehet találni a Német Szövetségi Migrációs és Menekültügyi Hivatal adataira (Herbert Brüskner nyilatkozata). Ebben pedig az állt, hogy a migránsok 65%-a munkanélküli, és a nyelvet sem beszélik. Vagy szintén ott találtam rá egy migráns hátterű német miniszter (Aydan Özoguz) nyilatkozatára, miszerint a befogadottak nem integrálhatók.
Aki nem tudja használni a google-t, az a visszamaradott :)
"Mi gátol meg abban, hogy beírd a google-be, hogy pl.: "Németország, integráció, migránsok"... ?
Aki nem tudja használni a google-t, az a visszamaradott :)"
És titeket mi gátol meg abban, hogy ha állítotok valamit, akkor ti szolgáljatok bizonyítékkal hozzá?
Ha ennyire odavagytok a google-ért, akkor keressetek rá a "vitakultúra" kifejezésre és jöjjetek rá, hogy miért érvelési hiba az, amit csináltok.
Illetve, csakhogy ne szolgáljak iróniával, itt egy link, amit kikerestem nektek:
És hogy ne mondhassátok, hogy nem kaptatok választ:
Azért zavar, amit csináltok, mert rákereshetek én az interneten bármire, ha nincs meg a hivatkozott tanulmányok neve;évszáma;szerzői;hitelesítése;fordítása;akármilye, akkor egyrészt elfogunk beszélni egymás mellett, másrészt ha rossz tanulmányt találok meg a témában mi lesz? Visszaküldtök böngészni azt, ami nektek már megvan, csak derogál megosztani?
Gondolkozzatok már, nem véletlenül a hivatkozót terheli a hivatkozás megjelölése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!