Mivel az Európán kívüli migránsok integrációja egyértelműen csőd Európában, miért kell mégis erőltetni a bevándorlást és a kvótákat?
Azért erőlteti a kvótát, mert azt nem neki kell segílezni ezerötszáz ajróért per kecskerotyis.
1950től a kerítésrángató írástudatlan, kecskerotyisok építették újra ajrópát? Ezen most jót röhögtem
Amit írtál, annak a java tényleg meg lett cáfolva, bárki utána tud nézni. Én sem tartom logikusnak, hogy öregedő népességet munkára alkalmatlanokkal pótoljunk mi, vagy a nyugati országok. A keresőt tényleg gáz, hogy nem tudjátok használni.
"Nem. A nyugati pénzemberek vagyonához járultak hozzá és a gazdaságot az itt élő európaiak lendítették fel. Ne keverd az európaiak vándorlását a kérdező által említett Európán kívüli migrációval! Törökország Európa része."
A második világháború után Európa romokban hevert, munkaképes férfiből pedig kevés volt, ezért kellettek a bevándorolók.
"Az, hogy nem a beérkező migránsok alakultak át és lettek európaiak - köztük franciák, németek, britek vagy éppen svédek, hanem az ott levő társadalmak alakultak át, változtak meg alapjaiban, az nem a migránsok sikeres integrációját mutatja - hanem hogy a migránsok sikeresen integrálják magukhoz az őshonos lakosságot."
Hogy mi bajod van? :) Szerinted az Európaiak vették át a migránsok kultúráját? Te mit szívtál? :) Az meg a másik hogy miért kellene a migránsoknak átalakulnia? Az intergráció nem átalakulást jelent.
"Ha elkezdem a sört vízzel felönteni és egy idő után már inkább víznek fogod érezni, akkor nem a sör "integrálta" a vizet, hanem a víz a sört. Megváltozott az egész az tény - de tényleg ez lenne a cél? Feladni, eldobni azt amit elődeink évezredek alatt felépítettek? "
Az tény hogy van változás de nem a migránsok miatt. azok a trendek amik az Európai társadalmakban jelenleg jellemzőek, közük nincs a migránsokhoz. Neked szerintem agyadra ment a Fidesz propaganda.
"#8 2019-ben csak én tudok keresni az interneten? Ha beírod, hogy te diplomás vagy, kirohanok röhögni :D"
Az a válaszod hogy az interneten megcáfolták? :) Az biztos hogy értelmileg visszamaradott vagy.
"1950től a kerítésrángató írástudatlan, kecskerotyisok építették újra ajrópát? Ezen most jót röhögtem"
Fidesz kurmányod hülyéknek szóló propagandája hogy a keletről érkező migránsok mind analfabéta semmirekellő bűnözők, mert a hozzád hasonló agyhalottaknak erre van igénye. Nem tudom feltűnt-e hogy Magyarország is tele van arab orvosokkal? És török éttermekkel, arab boltokkal stb.
"Az a válaszod hogy az interneten megcáfolták? :) Az biztos hogy értelmileg visszamaradott vagy."
Nem azt írta, hogy az interneten cáfolták meg. Hanem, hogy ott bárki tud keresni. Ezek szerint nem :)
"Nem azt írta, hogy az interneten cáfolták meg. Hanem, hogy ott bárki tud keresni. Ezek szerint nem :)"
Ezek szerint értelmileg visszamaradott vagy te is.
Ez az internetes válasz tényleg nagyon buta volt. Lásd.: egy könyvben olvastam, hogy a lepkék igazából méhek. -Mi a könyv címe?
-Ott a könyvtár, ne nekem kelljen már megmondani...
Tipikus válaszkerülés.
# 19
Ezért írtam hogy értelmileg visszamaradott mindkettő. Bizonyára Fidesz szavazók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!