Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mi értelme van annak, hogy...

Mi értelme van annak, hogy képzetlen, és integrálódni nem akaró embereket enged be az EU, Európán kívülről, ezerszámra?

Figyelt kérdés

2019. szept. 15. 10:02
1 2 3 4 5
 31/41 A kérdező kommentje:

Ajánlom olvasatra:

Douglas Murray: Európa furcsa halála c. könyvet (tényirodalom)

2019. szept. 19. 09:31
 32/41 orig ***** válasza:
92%
Én sok mindent nem értek, de most csak egyet emelnék ki. Vajon miért kell beengedni ennyi bevándorlót, aztán szétosztani a felesleget, akiket semmire se lehet használni, amikor azok, akiknek kellenek a bevándorlók, maguk is behozhatnák őket hajóval, vonattal, busszal, vagy éppen hőlégballonnal? Kint szépen kiválogatnák, vagy jelentkeztetnék az agysebészeket, angolul tudó menedzsereket, tudósokat, építőmunkásokat, vagy éppen csatornatisztítókat, vagy amiből hiány van náluk (persze az nem számít, hogy elveszik még a lehetőségét is annak, hogy a származási országok népe valahogyan boldoguljon általuk, akiket elhoznak), és máris megvan, amit akarnak. És akkor nem kell kvóta szerinti elosztás, nem kell megvenni a törököket, nem kell kínozni a görögöket, hagyhatnák a Balkánt élni, az olaszokat megszabadítani a NGO-któl, hogy oda vigyék vissza a "kimentetteket", ahol egy kőhajításnyira van a tengerpart. Ha meg annyira szívügyük a határvédelem, akkor tanuljanak kicsit az olaszoktól, a magyaroktól, hogy hogyan kell ezt csinálni. Garantálom, hogy minden megoldódna néhány hónap alatt.
2019. szept. 20. 22:43
 33/41 anonim ***** válasza:
64%

A kérdésed eleve sugallja, hogy mit szeretnél válasznak.

Ilyen formában nincs válasz mert ilyen nem történik szándékosan.

Kétféle bevándorlót fogadunk, egyik része menekült, másik része sima bevándorló. Az első csoportot azért fogadjuk, mert hazájában életveszély fenyegeti, a másodikat, mert hasznot húzunk belőle.

Hogy melyik mennyire képzetlen, az változó, gondolom az analfabétától az egyetmi végzettségig.

Hogy melyik mennyire akar beintegrálódni az spekuláció. Az életét nem úgy szervezi senki, hogy mejd ide jön és majd jól elvesztegeti az éveit és még azért sem fog beilleszkedni, milyen jó lesz neki, hogy társadalmon kívül tengeti a napjait valami gettóban.

Próbáld meg menj el valami mezítlábas afrikai országba, tanuld meg a nyelvet, és illeszkedj be... nem könnyű. Sok magyar még nyugat-európában is elbukik a beilleszkedéssel, mert az sem könnyű, pedig mi sokkal közelebb állunk - elvileg - egymáshoz.

2019. szept. 22. 10:15
 34/41 anonim ***** válasza:
24%

#33! Szerinted kérdés volt, hogy ez itt kérdés? 😂😂

Én régóta figyelem és nevetek jókat az erőlködésen.🤣🤣🤣

Azon a pár naiván is amilyen te vagy bocsánat, hogy kimondom, mert egyértelmű, hogy ez csak a szokásos xenofób gyűlölködés és észérvekkel kár is jönni.

Nem kell velük foglalkozni, aztán abbahagyják. A valóság nem az ő pártjukon áll.

Európa változik, ezzel a változással vagy lépést tartasz, vagy maga alá gyűr és vörösödő fejjel lehet olvasgatni a gyűlölködő könyveket.

Vagy elfogadni azt, amit tegnap is láttam, egy fekete pár tolta a babakocsit velem szembe, senki se utálta őket vagy nem mondta ki, senki se félt tőlük, attól, hogy más a bőrszínük még ugyanolyan jó magyarok amilyen bárki, aki betartja a törvényeket. A gyerekeik pedig már itt fognak felnőni.

Az elején soknak furcsa lesz, de a világ változik, Magyarország és Európa is.

2019. szept. 22. 10:42
 35/41 anonim ***** válasza:
21%
Na ja, Németországban 14 percenként megkéselnek valakit, ez a statisztika azóta van, mióta afgánok is megjelentek az országban, előtte nem volt erre precedens.
2019. szept. 22. 21:02
 36/41 A kérdező kommentje:

Mivel támasztod alá amit állítasz? Mert így csak te erőlködsz. Szakértői forrásokat is írtam, ezzel szemben, te semmit. Komolyan mondom, egészen elképesztő vagy olvasatlanság terén kislányom :D

2019. szept. 23. 12:52
 37/41 anonim ***** válasza:

Mire akarsz szakértői forrást?

😂😂

Hogy láttam egy boldog fekete-afrikai családot, aki Magyarországon él? Erre kell szakértői forrás?

Arra akarsz szakértői forrást, hogy Európa és a világ változik? Ehhez neked szakértői forrás kell? 🤣🤣

Ne mulattass ennyire!

2019. szept. 24. 12:14
 38/41 A kérdező kommentje:

Nézd kislányom :)

Terelni nem szép dolog, mert olvasatlanságra vall. Tessék nekem egy megbízható forrást linkelni, ami egyértelműen bebizonyítja, hogy az integráció sikeres. Hasból én is be tudok nyögni ilyen dolgokat, hogy húúú, láttam boldog afrikaiakat valahol az északi sarkon :D

A világ tényleg változik, a lehető legrosszabb irányba. Képzeld, ezt is tőled okosabbaktól olvastam egy könyvtárban :) De gondolom nem kell sem a cím sem a szerző, mert akkor összedőlne a gondosan felépített álomvilágod.

Kislányom, szedd össze magad, mert egyre elképesztőbb vagy... ;)

2019. szept. 27. 17:19
 39/41 anonim ***** válasza:

Ne bizonygasd, hogy mennyire szánalmas ember vagy IRL, azt eddig is tudtuk. 😂😂

A kislányozás sokat elmond rólad, azoknak a dumája ez, akinek baj van a szexuális életével. ez kínos rád nézve!

Ez meg is magyarázza a gyűlölködésed, boldog ember nem gyűlölködik.

A világ pedig egy nagyszerű irányba tart egy olyanba, ahol neked jut orvosi segítség, vagy guminő. 😂😂

2019. okt. 1. 12:29
 40/41 anonim ***** válasza:

Itt van ez a Will Smith, ő is rabszolgák leszármazottja. Nekem úgy tűnik elég jól sikerült integrálódnia. Most épp Budapesten van egyébként.

[link]

2019. okt. 1. 20:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!