Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mikor látják be végre a...

Mikor látják be végre a nyugati politikusok, hogy a politikai korrektség nem működik?

Figyelt kérdés
A PC tulajdonképpen a fejünk homokba dugása, attól hogy valamit nem szabad kimondani még a probléma nem oldódik meg. Vagy ha azt hiszik ha úgy tesznek mintha nem lenne semmi probléma akkor az magétól meg is oldódik?

2019. szept. 6. 14:29
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
4%
Semikor mert csírák.
2019. szept. 6. 19:54
 12/22 anonim ***** válasza:
0%
Igazat adok a 11. válaszadónak, tényleg semmirevaló csírák.
2019. szept. 6. 19:58
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

"A PC tulajdonképpen a fejünk homokba dugása,"

Nem tudom ki hogy van vele, én eddig azt tapasztaltam, hogy inkább a jobboldali populista politikusok (Orbán, Trump, Bolsonaro stb.) az akik nem vesznek tudomást olyan problémákról, mint globális felmelegedés, környezetvédelem, emberi jogok, sorolhatnám... Tudjuk hogy jó dolog a jobboldali alternatív valóság, de attól még az igazság az, hogy pont a nyugati típusú politikusok azok akik foglalkoznak is valamennyire a problémákkal, míg a keleti típusúaknak csak a pénz, hatalom és kényelem a fontos, semmi egyéb.

2019. szept. 7. 01:40
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Rácsatlakozva a 10-esre: érdekelne, milyen kormánya van annak az országnak, aki jogerősen elítélt politikusbűnözőket rejteget az adófizetők pénzén (Gruevszki bácsi), ahol többszörös gyilkos M. Richárdok vannak több éve szabadlábon, ahol a százmilliókat sikkasztó Farkas Flórián börtön helyett képviselői állást kap, ahol a legfőbb ügyész 13 ezer oldal bizonyítékot dob a szemétbe mert a miniszterelnök veje ellen szól... Mert nálunk konkrétan ez folyik, és nem hinném hogy nálunk "nyugati politikusok" vezetik az országot. Szóval 9-es, nagy öngólt rúgtál ezzel a bűnpártolás-felemlegetéssel, mert kevés helyen vannak nagyobb biztonságban és kényelemben a tényleges bűnözők mint nálunk.
2019. szept. 7. 01:46
 15/22 anonim ***** válasza:
65%
14-es! Jaj ne írogass már neki ennyit! "EZ" a 44%-os ez Takács Zs5 új regisztrációja, el se olvasd mit makog, nekem azóta boldogabb az életem, meglátom hosszú duma 43-44%-os hasznosság, oké akkor ugrok a következő válaszra, ha olyanom van olvasatlanul is lepontozom. Sok időt rabolt el az a patkány az életemből.
2019. szept. 7. 09:17
 16/22 A kérdező kommentje:

# 10

'Mindenki tudja, hogy a PC-séget és a safe place-t és egyebeket egyesek túltolják, de erre megfelelő ellenreakciók is jönnek. Hogy túl nagy példát ne mondjak, a South Park, a Family Guy, egy rakat humorista stb. stb. is kiparodizálják az aktuális trendek szélsőségeit, de ilyen a világ. És megjegyzem, ezzel a trenddel lett békésebb a világ.'

De azokat a humoristákat akik ezt kiparodizálják és az értelmiségieket akik ezt kritizálják rendszerint a média és a baloldali értelmiség elkezdi karakter gyilkolni és ehhez a politikusok nagy része asszisztál.

2019. szept. 7. 12:39
 17/22 anonim ***** válasza:
63%

"De azokat a humoristákat akik ezt kiparodizálják és az értelmiségieket akik ezt kritizálják rendszerint a média és a baloldali értelmiség elkezdi karakter gyilkolni és ehhez a politikusok nagy része asszisztál."

Soha nem tapasztaltam ilyet. De ha a média tényleg ilyet csinál, felteszem tudsz jónéhány cikket is linkelni.

2019. szept. 7. 15:50
 18/22 anonim ***** válasza:

"Mondhatnál konkrétabb példákat is, mert én azt látom, hogy miközben baltás gyilkosokat és fegyverkereskedőket engedünk át olyan országoknak, ahol felszabadítják őket, ne adj Isten ünneplik is, addig idehaza szekálják a jogvédő szervezeteket, mert közfeladatot látnak el, elvégre minden embert megillet a jogi képviselet."

Te kevered a köztörvényes bűnözőket azokkal, akik egy bizonyos szint alatt állnak értelmileg, és általában a falvak szélein laknak. Na általában az ő viselkedésükre sütik rá, hogy "kultúra" vagy "eltérő kultúra". Vagy példa erre még Olaszliszka, ahol a lincselőket kellett megértenünk, hiszen ők egyszerűen csak családcentrikusak voltak, amikor agyoncsaptak egy szabályosan közlekedő autóst. Veled az a probléma, hogy nagyon antifidesz szempontból közelíted a témát, holott teljesen másról van szó.

"Ezt komolyan másokra akarod kenni, miközben a populisták nem tesznek különbséget?"

Elég szakirodalmat olvastam a témában, és csak megerősítettek abban amit erről írtam az előző válaszomnál. Ha gondolod, megosztom veled őket, bár 2019-ben illik mindenkinek használni a könyvtári adatbázisokat, vagy az e-olvasnivalókat.

""Ti most mind tettetik, hogy nem értitek mire gondolok, vagy csak teljesen hülyék vagytok?""

Ezt nem én írtam.

2019. szept. 7. 16:08
 19/22 anonim ***** válasza:
15%

Gőzöm nincs, hogy kiről írsz. Egyébként jó tudni, hogy kik húzzák le 0%-ra az olyan válaszaim, ahol pl szigorúbb börtönbüntetést javasoltam a gyerekmolesztálóknak. Érdekes értékrended van.

2019. szept. 7. 16:15
 20/22 A kérdező kommentje:

'Soha nem tapasztaltam ilyet. De ha a média tényleg ilyet csinál, felteszem tudsz jónéhány cikket is linkelni.'

Mi az, hogy nem tapasztaltál? Nem csak értelmiségieket és humoristákat, mindenkit meghurcolnak aki politikailag inkorrekt megjegyzést tesz vagy viccet csinál a politikai korrektségből.

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

https://www.youtube.com/watch?v=Stb603Kg23k

[link]

[link]

2019. szept. 7. 17:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!