Mikor látják be végre a nyugati politikusok, hogy a politikai korrektség nem működik?
"A PC tulajdonképpen a fejünk homokba dugása,"
Nem tudom ki hogy van vele, én eddig azt tapasztaltam, hogy inkább a jobboldali populista politikusok (Orbán, Trump, Bolsonaro stb.) az akik nem vesznek tudomást olyan problémákról, mint globális felmelegedés, környezetvédelem, emberi jogok, sorolhatnám... Tudjuk hogy jó dolog a jobboldali alternatív valóság, de attól még az igazság az, hogy pont a nyugati típusú politikusok azok akik foglalkoznak is valamennyire a problémákkal, míg a keleti típusúaknak csak a pénz, hatalom és kényelem a fontos, semmi egyéb.
# 10
'Mindenki tudja, hogy a PC-séget és a safe place-t és egyebeket egyesek túltolják, de erre megfelelő ellenreakciók is jönnek. Hogy túl nagy példát ne mondjak, a South Park, a Family Guy, egy rakat humorista stb. stb. is kiparodizálják az aktuális trendek szélsőségeit, de ilyen a világ. És megjegyzem, ezzel a trenddel lett békésebb a világ.'
De azokat a humoristákat akik ezt kiparodizálják és az értelmiségieket akik ezt kritizálják rendszerint a média és a baloldali értelmiség elkezdi karakter gyilkolni és ehhez a politikusok nagy része asszisztál.
"De azokat a humoristákat akik ezt kiparodizálják és az értelmiségieket akik ezt kritizálják rendszerint a média és a baloldali értelmiség elkezdi karakter gyilkolni és ehhez a politikusok nagy része asszisztál."
Soha nem tapasztaltam ilyet. De ha a média tényleg ilyet csinál, felteszem tudsz jónéhány cikket is linkelni.
"Mondhatnál konkrétabb példákat is, mert én azt látom, hogy miközben baltás gyilkosokat és fegyverkereskedőket engedünk át olyan országoknak, ahol felszabadítják őket, ne adj Isten ünneplik is, addig idehaza szekálják a jogvédő szervezeteket, mert közfeladatot látnak el, elvégre minden embert megillet a jogi képviselet."
Te kevered a köztörvényes bűnözőket azokkal, akik egy bizonyos szint alatt állnak értelmileg, és általában a falvak szélein laknak. Na általában az ő viselkedésükre sütik rá, hogy "kultúra" vagy "eltérő kultúra". Vagy példa erre még Olaszliszka, ahol a lincselőket kellett megértenünk, hiszen ők egyszerűen csak családcentrikusak voltak, amikor agyoncsaptak egy szabályosan közlekedő autóst. Veled az a probléma, hogy nagyon antifidesz szempontból közelíted a témát, holott teljesen másról van szó.
"Ezt komolyan másokra akarod kenni, miközben a populisták nem tesznek különbséget?"
Elég szakirodalmat olvastam a témában, és csak megerősítettek abban amit erről írtam az előző válaszomnál. Ha gondolod, megosztom veled őket, bár 2019-ben illik mindenkinek használni a könyvtári adatbázisokat, vagy az e-olvasnivalókat.
""Ti most mind tettetik, hogy nem értitek mire gondolok, vagy csak teljesen hülyék vagytok?""
Ezt nem én írtam.
Gőzöm nincs, hogy kiről írsz. Egyébként jó tudni, hogy kik húzzák le 0%-ra az olyan válaszaim, ahol pl szigorúbb börtönbüntetést javasoltam a gyerekmolesztálóknak. Érdekes értékrended van.
'Soha nem tapasztaltam ilyet. De ha a média tényleg ilyet csinál, felteszem tudsz jónéhány cikket is linkelni.'
Mi az, hogy nem tapasztaltál? Nem csak értelmiségieket és humoristákat, mindenkit meghurcolnak aki politikailag inkorrekt megjegyzést tesz vagy viccet csinál a politikai korrektségből.
https://www.youtube.com/watch?v=Stb603Kg23k
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!