Hivatalosan miért nem szavazhatnak a kiutazott magyarok olyan módon, mint a külhoniak?
"Megválaszoltuk. Neked nem tetszik a válasz és most hisztizel, hogy de akkor is...."
Tökéletes választ kaptam rá az első hozzászólás formájában, de nekem volt egy másik kérdésem is, amit címként már nem írhattam ki a terjedelem miatt. Jelenleg ezt a második kérdésemet járjuk körbe, ezért most miért kell engem verbálisan megverni?
Hozzád is voltak kérdéseim, nem válaszoltál rájuk. Szíved joga, de csak azért visszatérni, hogy beszólj...
Kérdező, tévedsz, nem ezért "tértem vissza". Átolvastam a kérdéseidet és a rá adott válaszokat is és veled ellentétben én úgy láttam, hogy mindenre kaptál választ. Arra is amit tőlem kérdeztél. Csak újra és újra belekötöttél a válaszolóba.
Bocs, de ehhez nem volt kedvem, hogy én is azt kapjam amikor már válaszoltam neked előtte és normálisan.
Pontosan ezért írtam neked azt le amit írtam.
Hát például arra, hogy miért ne lehetne megoldható a külhoniaknak, hogy a konzulátuson szavazzanak, szerintem nagyon nem kaptam választ...
"Bocs, de ehhez nem volt kedvem, hogy én is azt kapjam amikor már válaszoltam neked előtte és normálisan."
Nem sértettem meg senkit, nem politizáltam és csak akkor kérdeztem többször, ha nem kaptam rá egyértelmű választ. Ilyen volt az, hogy a tartózkodási hely miért ne lehetne jó jogi támpont, illetve, hogy a külhoniak konzulátusi szavazása miért lenne végső soron jogsértő.
Nem tudtam, hogy ez számotokra egy érzékeny téma, vagy itt tényleg van valami kommunikációs defekt, mert pl. a másik hozzászóló is számon kérte a 7. hozzászólásban a jogi állapotban való eltérést, holott én is ugyanazt írtam le és nem arra vonatkozott a gondolatmenet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!