Szavazhatnak a határon túliak az EP választáson, vagy sem? Ha igen, miért?
Na de Romániában az ottani képviselőkre szavazhat csak, nem?
És ha valaki erdélyi magyarként magyar delegáltat akar, akkor nem fog Romániában szavazni, gondolom.
Már maga a kérdés is furcsa! Mi az, hogy "határon túliak"? Izlandi barlangász?
Határon túli magyarokra gondolsz? Melyikre? Mindre? Vagy csak arra, amelyik felvette a magyar állampolgárságot?
Ha a román helyzet és Ep választási jogosultság a kérdés, akkor az már izgalmasabb.
Itt van ugye a Dk... Ők utálják a trianonnal elszakított magyarokat.... Ideológiájuk, hogy aki nem itt él, nem itt adózik, az ne szóljon bele a magyar belügyekbe...
Ez pedig ugye Ep választás... Amiben a román állampolgár és a magyar, vagy a román-magyar kettős állampolgár is érintett. Ez utóbbi ráadásul megválaszthatja, melyik minőségében kíván szavazni.... Tehát határon túli magyart kíván bejuttatni az Ep-be, vagy hazai listára szavaz? Aztán a választások után következik a frakció alakítás....
Az a lényeg, hogy akiket Orbán külhonban kitömött pénzzel, azok hozzá tegyék az X-et.
Magyarországon teljesen esélytelen, kizárólag külföldi segítséggel boldogul! Azok lesz'rják hogy itt milyen az egészségügy, az oktatás, és általában a közállapotok!
Amíg kapják a jó kis lóvékat és egyéb apanázsokat a csúti cigótól, addig érdekükben áll a hatalmát támogatni! A negatív eredményeket pedig besz'pjuk MI!
Ez az Orbán egy hazaáruló görény!
Rasszista, buta, gyűlölködő ember vagy...
(De a fideszt gyűlöletkeltéssel illető alakokat - úgy gondolom - ez mit sem zavarja, mivel úgy vélik, a gyűlölködés privilégiuma csak őket illeti! Hogy van az, hogy a 6-oshoz hasonló elvbarátaikat nem jelentik, nem határolódnak el tőle? Ellenben, ha én leírom a "cigány" szót, hárman is ugranak jelenteni?)
#6, #7-nek:
Nos annak hogy nem sikerült töröltetned, (gondolom próbáltad) több oka is van/lehet.
Az egyik, hogy a cigányság egy etnikum, Orbán barátod pedig ehhez az etnikumhoz tartozik, tehát nem írtam valótlan. Ezenkívűl a "cigó" jelző használatánál ügyeltem arra is, hogy a kontextus semleges legyen!
-Csúti? Ha egész pontos akarok lenni, akkor Felcsúti.
-Etnikumbeli hovatartozása cigány? Igen.
Amit leírtam utána az igaz? IGEN!
Tehát ki is kelt gyűlöletet?
TE, az ÉN irányomba!
#8 vagyok:
Epilógus:
Már megint a jól megszokott Fideszes csúsztatás és gyűlölet-keltés. :D
Újfent #8:
Annyit azért még hozzáteszek, hogy a legkevésbé sem vagyok rasszista, a "cigó"-t csak szitok-szóként használtam. A Bakócai intézetben nőttem fel, romák között, tehát igen hülyén jön ki ha fajgyűlölettel vádolsz! Egyébként ez az oka annak is, hogy tényként ki merem jelenteni Orbiról hogy cigány! Pontosan ismerem a fajtabeli jellegzetességeket! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!